Kriszti12365 kérdése:
Titeket ez nem zavar?
Figyelt kérdés
Például ha nincs elegendő pénzetek és így van aki egyáltalán nem tud elmenni egy kis kikapcsolódásra fesztiválra szinte az egész nyarat otthon tölti az lelkileg nem elszomorító kicsit ?
De hát ez van ilyen az élet.
Előre is köszönöm szépen a véleményeteket!
Kort és nemet is írhattok ha akartok.
fiú vagyok 21 éves
2018. júl. 8. 10:34
11/14 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen problémám mert dolgozok rendesen és be tudom osztani a pénzem, így marad fesztiválokra is.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem sokára lesz meló is csak a véleményeteket szerettem volna tudni nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2018. júl. 8. 11:28
13/14 anonim válasza:
Én is évek óta suli mellett is állandóan dolgozok. Szerencsére jól fizető munkahelyem is van. Félre vannak téve borítékokban meghatározott összegek "nyaralás" "váratlan kiadás" "karácsony" "biztonsági takarék" meg hasonló feliratokkal.
De tegyük fel ha ilyen nem lenne. Akkor bizony másképp kéne lekötni magam. Kézműveskednék otthon vagy valamit tanulnák az internetről. De leginkább munkát keresnék.
14/14 anonim válasza:
Engem nem zavar mondjuk en mindent leszarok xd 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!