Elmennek emberek bulizni és abból áll az este, hogy instagramra vagy egyéb internetes helyekre videókkal/képekkel közvetítik a bulit
2018. júl. 8. 05:52
1/9 anonim válasza:
Nem, engem nem idegesít. Persze nem is nézek ilyeneket.
Azért csinálja, hogy mutassa, milyen jó kis buliban van. H barátod, örülsz neki, hogy jól érzi magát. Ha nem az, akkor minek követed?
2018. júl. 8. 06:43
2/9 anonim válasza:
Az adott illetőnek rossz ez, aki lélekben nincs ott a bulin, valójában mint valami szak-kiommentátor, másoknak akarja bebizonyítani, hogy milyen jól érzi magát...
2018. júl. 8. 07:16
3/9 anonim válasza:
Nekem mindig az jut eszembe, ha ilyeneket látok, hogy ha ennyire "közvetítenie" kell, hogy ő most hú de jól érzi magát, akkor tuti, hogy igazából nem élvezi. Én mikor jól mulatok, eszembe sem jut, hogy azonnal posztoljam instára (maximum másnap 1-2 képet, de sokszor még azt se).
2018. júl. 8. 07:50
4/9 anonim válasza:
Én sajnálom a mai fiatalokat mert ez képmutatás és nem buli. Mi régen 90-es években havonta egyszer mikor bulizni mentünk, berúgtunk, mulattunk, táncoltunk, csajoztunk. Nagyon jó volt.
2018. júl. 8. 08:00
5/9 anonim válasza:
Nincsenek olyan követettjeim instán, akik ennyi intelligenciával rendelkeznek. Kövess olyat aki valami értelmeset oszt meg, ne a luvnyákat.
2018. júl. 8. 08:13
6/9 anonim válasza:
Én eddig a pillanatig nem tudtam, hogy ilyen létezik, szóval nem, nem idegesít. Ezután sem fog idegesíteni, mert nem érdekel és nem is nézek ilyeneket.
2018. júl. 8. 08:14
7/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem idegesít, teljes mértékben hidegen hagy.
2018. júl. 8. 09:09
8/9 anonim válasza:
Nem idegesít, mert nem érdekel.
Ha nagyon véleményt kell róla formálni akkor inkább szánalmas.
Nem azért megy, hogy jól érezze magát, hanem hogy az általa mérvadónak gondolt társadalmi réteg szemében úgy tűnjön jól érzi magát. Ez meg szánalmas. Inkább megyek olyan helyre amit a többség nem értékel, nem postolok róla semmit és kész.
2018. júl. 8. 13:23
9/9 anonim válasza:
Engem csak akkor idegesített, mikor egyszer elmentem szórakozni egy ilyen társasággal.
Sportot űztek abból, hogy idegen férfiakkal fizettették ki a piájukat, amúgy meg egész este a telefonjukat nyomkodták. Másnap úgy jött le az egész, mintha az évszázad bulijában lettek volna. Bár lehet, hogy nekik ez tényleg jó szórakozás volt, mert különben mi másért csinálták volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!