Titeket is idegesít amikor valaki a részlet kérdésékkel foglalkozik?
Két részre osztom a válaszomat:
1, Engem nem idegesítenek a részletkérdések, mert lehet, hogy olyan dologra világít rá, ami elkerülte volna a figyelmemet. "Több szem többet lát";
2, Az öregek vagy esetleg más is azért is néz kifelé az ablakon, mert egyedül van, unatkozik, vagy épp nem igazán tud már annyira mozogni, de azért érdeklődik a környezet iránt. Vagy épp a helyi polgárőrségben van benne és figyelik az utcát, de lehet, hogy a régebben volt "Egymás házát figyeljük" mozgalom vagy valami hasonló nevű kezdeményezés tagja, ami jó elgondolás.
Nem nem idegesít. Önmagában ez így nem.
Azt nem tudom hogy a te mivel kötöd le az agyad, de mások vagyunk. Nekem nagyon jól szűr.
Esetleg gyakorolj meditacioval ha kenyszeres reszlet es felirat olvaso vagy az utcan.
Igen és kedvesen közlöm vele, hogy nem érdekel az ablak előtt elhaladó Manci néni sortjának a színe, sem az, hogy a szomszéd mit-meddig permetezett.
Aztán átterelem a beszélgetést pletykáról értelmes témára, időseknél pl. megkérem, meséljen a gyerekkoráról, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!