Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ideges vagyok akkor jobban...

Ha ideges vagyok akkor jobban idegesít de miért?

Figyelt kérdés

Amikor látja a párom,hogy ideges vagyok jobban idegesít és beszólogat.

Már volt,hogy egyszer azt hiszem pánik rohamot kaptam(nem kaptam levegőt,ahogy közeledett felém) mert már annyira veszekedtünk.

Nem nyugtatnia kénne?

2018. ápr. 1. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván, mert ezt szereted.
2018. ápr. 1. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretem ezt.
2018. ápr. 1. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem, hiszen vele vagy.
2018. ápr. 1. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nézi, mennyire vagy szefós. Kétévesek szokták fulladásig hergelni magukat a saját hisztijükkel. Belegondoltál valaha, mennyire idiótának tűnsz, mikor ilyen szent áhítattal beszélsz a saját őrjöngésedről? “Maunika, há’ idegállapotba vótam!”
2018. ápr. 1. 15:56
 5/5 pelgrim ***** válasza:

Gondolataink, de még inkább érzelmeink úgy vesznek körül bennünket mintha a sűrű köd lenne körülöttünk, melybe érzelmeinkkel, gondolatainkkal hosszú horgokkal tele rakott nyúlványokat bocsátunk ki. Hát nem csoda, hogy bele akad valaki. Párod van a legközelebb hozzád, nem véletlen tehát, hogy még jobban idegesít téged. Ő kétségtelen nagyon érzékeny a te lelkiállapotodra, és reagál anélkül, hogy tudná mi is folyik le körülötted.

Azt ajánlanám légy figyelmes gondolataidra, érzelmeidre, és ne vedd azonnal rossz néven, ha úgy tűnik a párod még jobban idegesít. Ha kitartasz, egy idő után el fog múlni, nem leszel oly gyakran ideges.

2018. ápr. 1. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!