Ha ideges vagyok akkor jobban idegesít de miért?
Amikor látja a párom,hogy ideges vagyok jobban idegesít és beszólogat.
Már volt,hogy egyszer azt hiszem pánik rohamot kaptam(nem kaptam levegőt,ahogy közeledett felém) mert már annyira veszekedtünk.
Nem nyugtatnia kénne?
Gondolataink, de még inkább érzelmeink úgy vesznek körül bennünket mintha a sűrű köd lenne körülöttünk, melybe érzelmeinkkel, gondolatainkkal hosszú horgokkal tele rakott nyúlványokat bocsátunk ki. Hát nem csoda, hogy bele akad valaki. Párod van a legközelebb hozzád, nem véletlen tehát, hogy még jobban idegesít téged. Ő kétségtelen nagyon érzékeny a te lelkiállapotodra, és reagál anélkül, hogy tudná mi is folyik le körülötted.
Azt ajánlanám légy figyelmes gondolataidra, érzelmeidre, és ne vedd azonnal rossz néven, ha úgy tűnik a párod még jobban idegesít. Ha kitartasz, egy idő után el fog múlni, nem leszel oly gyakran ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!