Van itt olyan, aki tenyleg elvezi megalazni az embereket?
Igen, van itt olyan, aki tényleg élvezi megalázni az embereket. :D
Üdv.: Sebestyén Balázs
Alapvetően a lealázó viselkedés nem örömfaktor, hanem jogosultságérzet illetve "kénytelenvagyok" érzet azok részéről, akik ezt teszik.
A kiváltó oka pedig mindig valami saját belső diszharmónia, vagy biológiai konfliktusos konstelláció kiváltotta energiahiány. Az alázó ember ezzel érzi, hogy energiát szerezhet másoktól, tehát nem örömét leli, hanem inkább olyan, tudom, hülye hasonlat, mint amikor az ember azt mondja, hogy "sajnálom levágni az állatot, de ha nem teszem, én halok éhen, ezt pedig nem szeretném."
Érdemes kikeresni a youtubeon a biologika, újmedicina keresőszavakkal Barnai Roberto egyik videóját, ahol a lenéző, lekezelő viselkedés valódi okait kifejti.
Az utálatosság és arrogancia, sosem cél, csak melléktermék. Alkalmazója nem ismer, nem tud más utat.
Én 46F, aki valahogy ösztönösen, már gyerekkoromtól felfedeztem, hogy mennyire tévút és pl nekem ösztönösen sem jön elő az igény erre, hogy így viselkedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!