Szerintetek velem van a baj vagy a "világgal"?
Nagyon úgy érzem mindig bárhol vagyok,hogy a társadalom mindenkitől elvárja hogy boldog legyen és pozitív és csapongjon a boldogságtól.
Én sosem voltam ilyen nagyon boldog ember alapból.Nagyon keveset mosolygok és keveset beszélek.Szeretek magamban gondolkodni és nem megosztani a gondolataimat másokkal.
Sokszor amikor ilyen boldog emberekkel találkozom vagy beszélnem kell velük valamiért ,úgy érzem hogy elvárják hogy én is ugyanolyan bdog legyen mint ők.
Ezt nem értem egyáltalán.
Mindenki mindenhol mindig azt hajtogatja állandóan hogy pozitivitas meg mosolyogj sokat meg blablabla.Unom ezt az egészet.Egyre szarabbul érzem magam ettől.Ha nem vagyok boldog mosolygós és folyton beszélős ember akkor már egyből depressziós magamnak való kirekesztett vagyok?
Kinek mi a véleménye?
Csak én vagyok ilyen?
Ja meg még annyi ,hogy azt mondják hogy csak a happy vigyori lányokat szeretik a fiúk.Ez mennyire igaz, fiúk?
Nyilván én sem vagyok mindig rosszkedvű csak alapból mondtam el hogy milyen vagyok.En is tudok mosolyogni,nevetni,viccelodni, nem vagyok humortalan.Csak általában és emberek között vagyok csendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!