Titeket nem irritálnak a nyár imádó emberek?
Eddig úgy tapasztaltam hogy, azok akik imádják a nyarat, azok végtelenül felszínesek, primitívek, 2 bites gondolkozásúak, semmit se tudnak a világról csak a bulizás és a pezsgés a lételemük, egyfajta rituálénak élik meg a nyarat. Rühellem az ilyen embereket. Egy értelmes mondatot nem tudtam velük beszélgetni.
Nem értem mit lehet szeretni a nyárba egyik pillanatban dög meleg van a másik pillanatban szakad az eső és villámlik. Mivel kertes házban élek a közeli villám miatt áramtalanítani a házat, az egyik haverom porul járt, hiába volt kikapcsolva a tvje, számítógépe, ps4-e mind elvitte a villám, mivel a vezetékbe csapott bele. A nagyon meleget és a szélsőséges időjárás változást, hogy lehet ennyire szeretni? Amikor 30 fok felett van már a közérzetem is rosszabb. Csak akkor szerettem a nyarat mikor iskolás voltam utána már csak egy nyűg nekem.
Szerintem TE vagy a felszínes, kétbites gondolkozású, és még hirdeted is büszkén... :D
Kellemetlen.
Imádom a nyarat, mert:
- meleg van
- este sokáig ücsöröghetünk a teraszon-kertben
- kiránduáshoz elég póló-sort (szoknya), és ha elázunk, sincsen baj
- gyorsan száradnak a ruhák, mi magunk
- szeretkezühetünk a csillagok alatt anélkül, hogy szétfagynánk...
:D
Micsoda emberek járnak ide... szerintem is egyébként te vagy a 2 bites :D
Én szeretem a nyarat, pedig nem vagyok sem bulizós, sem pezsgő fajta. De nyáron jókat lehet kirándulni, egészen későig világos van és kellemes meleg (csak a szúnyogok...), lehet úszkálni, fürödni a vizekben, én pedig kifejezetten jól érzem magam 35°C-ban, tűző napsütésben.
Nyár:
30 fok árnyékban, agresszív vadbarom autósok, rötöntöntörön-rötöpem-túráztató robogós vagánymajmok a lakótelepeken, sonkakonzerv méretű szúnyogok és egyéb rovarok, valamint gyerekek hirtelen megszaporodása, vonatkocsik beszart légkondival, BKV buszok szintén beszart légkondival, gyilkos napsugarak, amitől 10 perc alatt leégek, szökőkutakban meztelenül fürdőző cigánycsaládok meseszép látványa, parlagfű és egyéb rothadt gazok általi allergének aktivizálódása.
Köszönöm, elég volt, most már jöhet a tél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!