Nem lehet rám számítani, felelőtlen vagyok? Mindezt azért mert ittam egy sört?
Anyukám szerint nem lehet rám számítani. Meg volt beszélve, hogy megyünk este pakolni egyik házból a másikba.
Mindezt elfelejtettem. Jött az esti meccs én meg ittam egy fél citromos sört. Mondtam, hogy most bizony autóba nem ülök, két hét múlva kezdem a C jogsit a B-t tőlem el nem veszik.
Itt a legnagyobb baj az ,hogy Anyukám most haragszik rám mert megbeszélt volt a cuccolás ugyanakkor én szinte soha nem iszok alkoholt, csak ha "tisztító kúrát " tartok havonta egyszer akkor is egy 2%-os citromos sör társaságába.
Tudom, hogy nem árt meg, előbb érzem meg a dianás cukrot mint a citromos sört. De ügye zéró tolerancia van.
Nagyon lelkiismeretes vagyok.
Ti mit tettetek volna a helyembe? Rossz ember lennék?
1. felelőtlen vagy és megbízhatatlan, mert megbeszéltetek valamit és annak ellenére piáltál
2. abban igazad volt, hogy nem ülsz autóba, de én biztosan nem kérnék tőled ezek után semmit, mert segget csiálsz a szádból, aztán leszarod, hogy elígérkeztél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!