Nem lehet rám számítani, felelőtlen vagyok? Mindezt azért mert ittam egy sört?
Anyukám szerint nem lehet rám számítani. Meg volt beszélve, hogy megyünk este pakolni egyik házból a másikba.
Mindezt elfelejtettem. Jött az esti meccs én meg ittam egy fél citromos sört. Mondtam, hogy most bizony autóba nem ülök, két hét múlva kezdem a C jogsit a B-t tőlem el nem veszik.
Itt a legnagyobb baj az ,hogy Anyukám most haragszik rám mert megbeszélt volt a cuccolás ugyanakkor én szinte soha nem iszok alkoholt, csak ha "tisztító kúrát " tartok havonta egyszer akkor is egy 2%-os citromos sör társaságába.
Tudom, hogy nem árt meg, előbb érzem meg a dianás cukrot mint a citromos sört. De ügye zéró tolerancia van.
Nagyon lelkiismeretes vagyok.
Ti mit tettetek volna a helyembe? Rossz ember lennék?
Aki képes citromos sört inni, az más aljasságra is képes. Lekvárt főz a cefrének valóból, nőket molesztál, stb.
Viccet félretéve: nem a sör miatt hatagszik, hanem mert meg volt beszélve, mégsem számíthatott rád. Ez nagyon kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!