Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan 35 éves férfiról aki minden nap munka után a sarokban sír?

Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem ítélném el. Azt gondolnám, hogy valami nyomós oka van rá, minden összejött neki, szomorú. Próbálnék segíteni rajta, ha mással nem is tudok, legalább annyival, hogy meghallgatom és megvigasztalom.
2018. júl. 2. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem megyek bele a részletekbe, hogy mért, de 20 évesen egyetem alatt volt olyan időszakom, amikor legalább egy héten keresztű amikor haza értem elkezdtem bőgni.

(Nem iskolai teljesítmény miatt)

Ha egy 20 éves fiú ennyit sír, akkor elhihetitek, hogy rettenetes dolgokat éltem át.

Ha valaki 35 évesesen a saját tapasztalatomnál jóval huzamosabb ideig csinálja el sem tudom képzelni mi történhetett vele.

2018. júl. 2. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:

12# vagyok. A válasz egy része lemaradt.

Nem ítélném el, inkább sajnálnám.

2018. júl. 2. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Miért a sarokban?
2018. júl. 2. 23:02
 15/18 anonim ***** válasza:
3%

Hogy szánalmas, és inkább sajnáltatja magát, minthgoy tenne ellene.

Exem is ilyen volt, tiszta röhej.

2018. júl. 3. 11:25
 16/18 anonim ***** válasza:
melletted nem csoda, hogy ilyen az exed
2018. júl. 3. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Én azt gondolnám, hogy csődbe jutott az élete (nem feltétlenül anyagi értelemben), és nagyon félre csúsztak a dolgok, és semmi se jött úgy ahogy eredetileg tervezte.
2018. júl. 3. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:

De most ne pontozzatok már le, miért a sarokban sír? Ki elől bujkál? Konkrétan leül a földre, a fal felé fordul, és bőg, vagy van ott neki egy fotel?

Azt hiszitek, poén, de a sarok miatt lesz az egész önsajnáltató.

2018. júl. 3. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!