Mit csinálnátok a helyemben? 19/L
Cukorbeteg, hangulatingadozós 130kg-os apával tudom milyen, amikor ok nélkül üvöltöznek.
Tetézi a helyezetd, hogy lány vagy, nem üvölthetsz vissza.
Amikor nekem durva volt itthon a szitu, elmentem sétálni.
Aztán kialakítottam egy olyan világot (alig voltam otthon), amibe nem szólhatnak bele. Ez mára olyan magamnakvalóvá varázsolt, hogy nincs kedvem ismerkedni senkivel.
Ettől függetlenül reménykedem, hogy van a világom azért még olyan lány, aki nem zsarol (érzelileg), nem hisztizik, ha nem úgy van valami, ahogy Ő akarja, és nem duzzog...
A hangulatingadozó rinyától a falra mászok, meg a követelőzéstől (ez is a szülőktől maradt rám).
19 vagy, hamarosan "elrepülhetsz" valahova (albérlet, külföldi táborok, külföldi tanévek, stb), és rájössz, hogy a párkapcsolat jó esetben egy olyan emberrel történik, aki azonosan utálja azokat a dolgokat, amit te (békétlenség), és amikor hazamész, akkor úgy (és azért is) él, hogy kellemes legyen az otthoni hangulat, légkör!
Hazamész, megölel, megkérdezi kérsz-e egy fagyit, majd a reakciódtól függően SZABAD emberként kezelve, várja a reakciód. (egyedül akarsz elmélkedni, vagy van kedved vele dumálni, csinálni valamit)
Naiv álmom, hogy nem a szexről szól egy kapcsolat, és ilyen idill békesség vesz körül majd egyszer, de hidd el, tudom milyen, amikor "nem akarok senkit". :)
És, hogy a kéretlen mesémnek legyen tanulsága is, érdemes a hobbid (érdeklődési köröd) -nek megfelelő közegbe minél több időt eltölteni, hogy ne kelljen otthon lenned. Aztán egyszer csak észre veszed, hogy amiben jó vagy (mert szereted, és idővel rutinossá is váltál benne), megkérnek, hogy maradj ott főállásba melózni. :)
Abból lehet albit fizetni, és rájössz, hogy nem minden srác a lábad közé vágyik, hanem a kellemes jellemedbe (amit a sorokból szőrök le), mert van benned vágy a békességre. Ez a jó társ alapja! :)
Ha el akarsz menekülni otthonról, kirándulni szoktam járni, velem tarthatsz egyszer. (nah ez rohadt furán hangzik, még ha olvasom is, de értse félre mindenki, aki akarja... :) )
27F
Köszi.
Mégsem fogom megpróbálni senkivel a japcsolatot,főleg nem úgy,hogy csak úgy belesétálok,hogy eleget tegyek anyámnak és lesz ami lesz.Az a gáz hogy ahhiz az egy hobbinak nevezhető dologhoz is sokszor vagy fáradt vagyok,vagy nincsen időm mert a rohadt mindennapi munkában segítség kell anyámnak és a hobbit az itthon "űzném", ha tudnám.
Fura lesz, de pont ezért akarok dolgozni! :)
Eljárok, utazás alatt végre olvashatok (a sok eddig vásárolt könyvem), a melóba pénzt keresek (és olyan dolgozok, amit élvezek, tanulok, fejlődök általa), majd ha hazaérek, szinte nem baj, ha elfáradtam, mert melóba "játszottam".
Míg itthon vagyok, csak a "ezt csináld, azt csináld" megy, és kb már mindent átépítettünk, de még nincs vége (soha nincs vége).
Itthon a fáradtságos meló után (tetőt újra tenni, szobákat festeni, kerítés alapot ásni, stb) nincs kedvem (erőm) már programozni.
Azt meg nehezen értik meg pl (ez egyéni ráadás probléma), hogy ha elfáradtam, nem fog úgy az agyam! És egy 1000 soros kódot nem látok át... Ha nekiülök valaminek, akkor csinálom, és 3 nap alatt kész, de így, hogy napi fél-fél (aktív, értelmes) órát programozhatok, nem leszek olyan szinten soha, hogy ebből előrébb jusson a karrierem (amiből meg rohadt jó pénzt lehetne keresni, de neeem, nekünk kerítést kell ásni!)
Ha nem túl intim kérdés, mi a "hobbid"?
Miért nem költözöl el?
Főleg most nyáron, csomó szállásos munkalehetőséget hirdetnek balcsinál.
Csak az adótrükközősöknél. Sajnos valóban vannak ilyenek, nem jelent be stb... manapság már egyre kevesebb. Nem kockáztathatják meg, mert tudják, ha lelépsz, akkor már aligha lesz helyedre más.
Munkaközvetítőn keresztül biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!