Miért tetoválják magukat az emberek mikor az emberek nagy részének nem tetszik?
Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 17:00
11/16 anonim válasza:
Én a saját grafikámat varrattam magamra, eddig mindenkinek tetszett, egyedül egy kövér vénember szólt be rá strandon, de ő szerintem kicsit bolond volt és részeg is.
12/16 anonim válasza:
Álláskeresésnél nem tudom, hogy lehetne kizáró tényező egy nem látható helyen (törzs) lévő tetkó, tudtommal nem szólíthatnak fel a levetkőzésre interjún. De még ha igazad is lenne ebben, akkor sem érteném, téged miért érdekel, hogy mások a saját lehetőségeiket milyen mértékben korlátozzák, illetve mit kezdenek a testükkel vagy az életükkel úgy általánosságban véve. Rohadtul nincs hozzá közöd, ez egyedül az illető döntése, és nem köteles azzal foglalkozni, hogy neked vagy másnak mi nem tetszik.:D
13/16 anonim válasza:
Neem van tetkóm,és azért van mert szeretem.nem kötelező elfogadnom,ha valakinek nem tetszik.
Nekem pl a páva haj nem tetszik,mégse érdekel ha azt viseli valaki.
Miért tetovállunk ha másnak nem tetszik..mert mi nem azok vagyunk, az hogy ők elitélnek és furának ,meg rindának tartják szerintünk még lehet szép.
14/16 anonim válasza:
Egyszeruen miert nem foglalkozol magadal?
Nekem nincs tetkom es nem zavar ha valakinek van. Egyeni dontese es hidd el hogy pont nem fogja erdekelni hogy neked tetszik vagy nem.
Szoval lepj tovabb rajta . Nekem is sok minden nem tetszik akkor most kezdjem el masokat befojasolni?
A vilag nem igy mukodik. Empatia es elfogadas csodakra kepes
15/16 anonim válasza:
Bocs, hogy közbeszólok, de talán azért lett törölve, mert szabályzatba ütközik...
16/16 anonim válasza:
Mindegy mer már azt is törölték :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!