Mennyire szép, nőies ha egy lány izmos? Fiúk, nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Pl.Annie Thorisdottir vagy Lauren Findley2018. máj. 23. 11:54
1/16 anonim válasza:
A kokszos nők soha nem jöttek be. Ha szerek nélkül edz és úgy hozza ki a maximumot, az tetszik.
2/16 anonim válasza:
Az ennyire izmos lányok, nők nem jönnek be nekem.
Ez az Annie Thorisdottir elég férfias azokkal az izmaival. Lauren Findley talán még annyira nem, de szerintem ezzel már kezd távolodni a nőiességtől.
Úgy gondolom, hogy nőiesebb egy olyan lány/nő, aki csak szimplán aktívan sportol, edz, de nincsenek ilyen látványos, nagy izmai, csak szimplán formásak.
3/16 anonim válasza:
Nőiesnek nem mondanám, de szép attól még lehet. Egyébként is becsülöm azokat a nőket, akik nem elkényelmesedve csinosan billegnek a konditeremben, hanem imádnak egy sportot. Attól viszont egyenesen hányni tudok, amikor a nőnek az arcán is látszanak az izmok, nem elég, hogy akkora a bicepsze mint a feje, de még csúnya is.
4/16 anonim válasza:
Ez sok.
A legjobbak a bikini modell csajok, offszezonban.
5/16 anonim válasza:
Imádom a feszes,formás, sportos lányokat. Viszont nem szeretem az olyan izmos nőket, mint a fenti két hölgy. Egy nőt nem tesz nőiessé az ennyire kigyúrt test
6/16 anonim válasza:
gusztustalannak és nőietlennek tartom az izmos "nőket"
nekem inkább a husis, teltebb alak vonzó, számomra az a nőies
7/16 anonim válasza:
Szerintem Kiss Virág jobban néz ki.
9/16 anonim válasza:
Elismerem a mögötte lévő teljesítményt, de sajnálom, nekem ez nem nőies. A vékony, az átlagos és a kissé teltebb alkat jobban bejön.
10/16 anonim válasza:
Megnéztem akiket küldtél. Szerintem is már sok. De egy sima kockásabb has szerintem vonzó a lányokon is.
Például Sandra Prikker nagyon jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!