Nagyon bánt az unokatesóm viselkedése. Mit lehetne tenni?
Gyerekkorunk óta nagyon közel álltunk egymáshoz, mintha testvérek lettünk volna. A más-más középiskola is jócskán hatást gyakorolt a kapcsolatunkra, de azt semminek sem mondható, mint a mostani viszonyunk. Teljesen megváltozott és ezt a család többi tagja is mondja. Tudni kell róla, h jó módú családból származik, ahol a pénz nem akadály. Ő most érezte meg a pénz szagát.
Nekem a párom megkérte a kezemet februárban, aztán a “se veled-se nélküled” kapcsolatú párjával ő is MEGKÉRETTE a kezét, mive megbeszélték a lánykérést, és azt is, h pontosan mikor lesz. Gőzerővel elkezdte szervezni a lagzit, mert anno mikor tinik voltunk, akkor mindenki azzal tréfált, h én leszek az aki először férjhez fog menni. Na, most erre neki rá kell gyorsan cáfolnia :D Most végeztem el az alapfokú egyetemi szintet (nálunk másképp nevezik, úgyh elnézést ha én rosszul nevezem meg :D ), és amint felhívtam őt, h meghívjam az ünnepèlyes diploma átadóra, ő azonnal azt kezdte el mondani, h az övé mikor lesz és h mikor is fogja tartani stb. Szóval a meghívásból kreált egy meghívást, ergo ha én nem hívom fel, akkor ő sem... Vagy az előtte lévő nap. Tegnap, egy családi ünnepségen amikor mentek el, én már készültem, h felállok, és puszival elköszönök, de ő egy “sziasztok fiatalok” intéssel elintezte. Nagyon megbántódtam ezen, és én érzem rosszul magam, h én mit csinálok rosszul amiért így viselkedik. Mit lehetne tenni? Úgy érzem, h nem nekem kellene húznom őt, h beszéljük meg, hanem inkább neki. De nem is tudom. Szerintetek?
Versengő domináns frusztrált típus.
Vagy elfogadod ilyennek, vagy megszakítod vele a kapcsolatot. Sajnálom, hogy ilyen személyisége lett 🙁
Elképzelhető, fúj rád valamiért.
Sokszor nem kell ahhoz semmit sem csinálni, hogy a másikból ellenszenvet váltsunk ki.
Nálam is van olyan, hogy meglátok valakit, feláll a szőr a hátamon.
Igen, valószínű verseng, de miért? Sosem adtam rá okot, sosem volt ilyen témánk, h kinek lesz mi előbb..
Az utóbbi 2 évben lett ilyen. Kommunikálni sem kommunikálunk már. Tegnapi nap is ültem mellette is, de egy szót sem váltottunk egymással. Miről is beszéljek vele? Pletykás is alapból, nem érzem felőle az őszinteséget, ezért még csak a "megbeszélés" sem egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!