Ferfiak! Az nagyon zavaro, ha egy gondolkodasban erett no szemelyisege, jelleme neha viselkedese tul kislanyos?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 13:41
1/11 anonim válasza:
nem, pont hogy az a szexi benne ha még van benne valami kislányos.
4/11 anonim válasza:
Mit takar a kislányos? Hisztizel, toporzékolsz, vékony hangon nyávogsz, fagyit követelsz fogmosás helyett, és hangosan kérdezgeted az utcán, hogy “annak a bácsinak miért nincs haja”?
5/11 A kérdező kommentje:
Csendes vagyok,visszahuzodo,erzekeny...
Igazabol nem tudom megfogalmazni,de az emberek jelenleteben ugy erzem magam,mint egy kislany.
Sok 50koruli no is lekislanyoz,holott 33vagyok.
Egyszer egy 10ev koruli kislany megkerdezte,hogy en kislany vagyok?
Kulsore szerintem latszik mennyi vagyok,ezert gondolom,hogy a jellemem,megjelenesem kislanyos.
2018. jún. 15. 17:14
6/11 anonim válasza:
Ez pontosan miben nyilvánul meg?
7/11 Richie75 válasza:
Bizonyos szitukban jò lehet, mondjuk ágyban el tudnám képzelni.
8/11 anonim válasza:
Nekem csak a prűdekkel meg a feministákkal van bajom.
9/11 anonim válasza:
Ez sokmindentől függhet még, de alapvetően nem biztos, hogy baj lehet:)
10/11 Quatermain válasza:
Ha gondolkodásban érett, és ha csak a személyisége, jelleme az, szerintem vonzó tud lenni. Engem nem zavarna, persze bizonyos keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!