Félek, hogy ha NEM-et mondok xy embernek, akkor megsértődik. De tudom, hogy toxikus a személyisége?
Egy konkrét személyről is lehetne szó, de most általánosítok, mert bárkiről lehet szó.
Van egy lány ismerősöm, akiről tudom, hogy miket csinál máshol. Hogyan ugráltatja a pasikat, és én is ugyan ebbe a csapdába esek/estem. Nyilván nem annyira ugráltat, mert próbálok ellenállni...
Nem is ő a lényeg, hanem bárkivel így van ez. Tudom, hogy egy ismerős toxikus, mégsem tudom neki azt mondani, hogy többet ne is beszéljünk, de még szépen se tudom neki elmondani, mert félek, hogy megértődik. Már pedig megfog.
Aztán nem is találkoznánk, nem volna gond egyikünknek sem a szétválás.
Az a legnagyobb bajom, hogy félek, hogy valakit megsértek.
Egy embert sem tudok felsorolni, akivel össze vagyok veszve. Akivel egy kicsit is beszélünk, akár 10-15 percet, onnantól már mondhatni ismerősök vagyunk, és nem fog már megromlani a kapcsolatunk.
De ha "nem illünk össze", akkor nem is beszélek vele, nincs is miről, és nem lesz ismerősöm.
Ez a legnagyobb problémám, félek, hogy valaki megsértődik. És tudom, hogy ez nagyon rossz tulajdonságom.
Mit lehetne csinálni? 19/f
És akkor mi lesz, ha megsértődik?
Az meg is érdemli és egy percig nem kell vele törődni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!