Miért kell valakinek hosszú haja, feketés öltözete és aggresszív személyisége legyen ahhoz, hogy metalhead legyen?
Figyelt kérdés
És miért vannak képmutatónak titulálva azok, akik nem így néznek ki ennek ellenére szeretik a metál zenét?2018. jan. 21. 14:59
1/8 anonim válasza:
Mert ha metalhead vki akkor azt a stílust képviseli a személyiségével, és öltözködésével.
2/8 Metionin válasza:
Szerintem meg nem kell. Egy csomó metalhead-et ismerek akinek nincs hosszú haja és nem jár feketében. Az agresszív személyiség meg nem szubkultúrafüggő, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam a metálosok körében, a legbékésebb emberek akikkel valaha találkoztam. Egy diszkóban gyakran agresszívabb tolakodás alakul ki, míg egy metálkoncerten ha valaki elesik, 6-an kapják el. Persze mint mindenhol, köztük is akad egy-két sggfej de ez bárhol előfordul, a személyiségből fakad nem abból hogy milyen zenét szeret az illető, az ilyen embereket el kell kerülni és kész.
3/8 anonim válasza:
Az ilyen goth-metal-punk/rock szubkultúrákban a legkevésbé agresszívak az emberek, csak a többség szereti őket bekategorizálni a megjelenésük miatt. Amúgy nézhetsz ki bárhogy, ha szereted a metalt akkor metalhead vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
2: Ezt gondolom én is. A kérdés azokhoz szól, akik e sztereotípia alapján ítélkeznek a metálosok felett. Szerintem is a legbékésebb emberek és (nem, nem vagyok egoista) de én is annak tartom magam. Olyan ember vagyok, aki inkább elkerüli/megbeszéli a konfliktust, mint hogy verekedni kezdene.
2018. jan. 21. 16:02
5/8 A kérdező kommentje:
3: Ez is igaz.
2018. jan. 21. 16:02
6/8 anonim válasza:
Aki azért agresszívoskodik mert szerinte ez hozzátartozik a stílushoz,azt pózernek hívják :D
7/8 anonim válasza:
Na ez szerintem egy baromság. Már bocs.
8/8 anonim válasza:
Ez marhaság, énrólam senki nem mondaná meg, hogy metálfüggő vagyok, jól szituált, illemtudó gyereknek mondanak, rövidre nyírt hajjal, de pl. egy Sabaton koncerten robbanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!