Ti mit gondoltok az ilyen kislányokról?
Van egy lány a sulinkban jelenleg hatodikos de tavaly kezdte "pályafutását" Tipikusan ilyen szép lány mindenki körül veszi de a személyisége egy nagy nulla!! Azért jött ebbe a suliba hogy X-el legyen együtt mert szerelmesek voltak ! Eleve ötödikben ezért átiratkozni?? A fiú egy évvel fentebb jár nála de ez nem fontos! De mikor ide jött volt vagy 6 fiú aki pályázott rá! Köztük X is ! De persze hogy nem verlek járt hanem egy másikkal aki az osztálytársam (mi is fentebb járunk nála egyel csak másik osztályba mint x) és ebbe a fiúba aki legyen most y szerelmes volt (és még mindig) az egyik legjobb barátnőm ! Utána szakítottak járt X-el szakítottak visszament y -hez utána szakítottak ment h-hoz (két évvel fentebb jár nála) utána szakítottak ment újra y-hez aztán szakítottak ment a másik osztálytársamhoz aki legyen e aztán szakítottak és most van egy fiú akivel valószínűleg összejön! tavaly volt kb egy hónap mikor barátkozni próbáltam vele .. leírtam neki hogy nem tudom miért utáltam tök kedves vagy! Erre válasz:, tudom,.sokan mondják
Hát mondom jó ilyen beképzelt még nem láttam ! A.suliba is úgy járkál hogy a szája mint a kacsának + még bunkó is! Ti mit gondoltok az ilxenekről? A személyisége tényleg semmi mert a volt barátnőm találkozhatott vele és azt mondta hogy unalmas volt és az volt a téma hogy milyen fotókat csináljanak meg hogy ez a csaj mennyire szeret futni!! Ha a szemébe nézel rí róla az önteltség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!