Ti mit gondoltok az ilyen kislányokról?
Van egy lány a sulinkban jelenleg hatodikos de tavaly kezdte "pályafutását" Tipikusan ilyen szép lány mindenki körül veszi de a személyisége egy nagy nulla!! Azért jött ebbe a suliba hogy X-el legyen együtt mert szerelmesek voltak ! Eleve ötödikben ezért átiratkozni?? A fiú egy évvel fentebb jár nála de ez nem fontos! De mikor ide jött volt vagy 6 fiú aki pályázott rá! Köztük X is ! De persze hogy nem verlek járt hanem egy másikkal aki az osztálytársam (mi is fentebb járunk nála egyel csak másik osztályba mint x) és ebbe a fiúba aki legyen most y szerelmes volt (és még mindig) az egyik legjobb barátnőm ! Utána szakítottak járt X-el szakítottak visszament y -hez utána szakítottak ment h-hoz (két évvel fentebb jár nála) utána szakítottak ment újra y-hez aztán szakítottak ment a másik osztálytársamhoz aki legyen e aztán szakítottak és most van egy fiú akivel valószínűleg összejön! tavaly volt kb egy hónap mikor barátkozni próbáltam vele .. leírtam neki hogy nem tudom miért utáltam tök kedves vagy! Erre válasz:, tudom,.sokan mondják
Hát mondom jó ilyen beképzelt még nem láttam ! A.suliba is úgy járkál hogy a szája mint a kacsának + még bunkó is! Ti mit gondoltok az ilxenekről? A személyisége tényleg semmi mert a volt barátnőm találkozhatott vele és azt mondta hogy unalmas volt és az volt a téma hogy milyen fotókat csináljanak meg hogy ez a csaj mennyire szeret futni!! Ha a szemébe nézel rí róla az önteltség!
Majd ha egy kicsit idősebb leszel, rájössz, hogy teljesen fölösleges ilyen "drámákkal" foglalkozni. Annak a lánynak is megvan a saját élete, vannak jó és rossz tulajdonságai is, és bár tényleg elég tragikus az egész társadalmunkra nézve, hogy elérjük, hogy kislányok úgy érzik, hogy fiúk körül kell legyeskedniük, hogy legyenek valakik, attól még ez a lány nem lesz valami babiloni céda... Aki nem szimpatikus, azzal nem kell foglalkozni. Ha nem tetszik ahogy jár, és amilyen fejeket vág, akkor nem kötelező ránézni. Ha bejön neked az egyik fiú, aki bele van zúgva ebbe a lányba, az kellemetlen, de a neten való fröcsögés nem a legjobb módja annak, hogy megbirkózz ezzel.
Megjegyzem te sem tűnsz kevésbé felszínesnek, és unalmasnak, miután így bekezdéseken keresztül szidtál egy számunkra (és számodra is, hiszen még nem is beszéltél vele) vadidegen kislányt abban a reményben, hogy az itteni felnőttek majd ráugranak a témára, és elkezdik ordas kis k...rvának nevezni.
Nem ismerem őt,azonban ha tényleg nagyképű és bunkó,akkor hagyd.
Valaki azt írta féltékeny vagy rá.Az emberek szeretnek mindig a féltékenységgel jönni,holott,lehetséges,hogy azért utálod mert egy bunkó,nemcsak veled,hanem másokkal is.
És azért mert a fiúk most körberajongják,nem jelent semmit.
Lehet kicsit kiélt lesz 20 éves korára.Vagy az is lehet,hogy teljesen megváltozik majd,és a személyisége fejlődni fog a jobbik irányba.
Azt is írták ne foglalkozz mások életével.Mindenkinek joga van mások életével foglalkoznia,ha az a saját életét befolyásolja.Márpedig a lány vele is bunkón viselkedik,szóval.....A lényeg hogy jogodban áll megvédeni magad bárki ellenében.
Ehhez kétség sem fűződhet.
A korodba is belekötött valaki.
Kérdés:
Miért baj az,ha egy 18 év alatti ír ki ide kérdést?
Ők nem emberek,vagy mi?
Kevesebbet érnek mint a szent felnőttek?
Neked Boldog Karácsonyt kérdező.<3
Most még rajonganak érte a fiúk mert gondolom szép lány és a fiuk is fejlődnek ott alul ebben a korban,de ők is változnak ahogy a lány is és te is. Inkább örülj,hogy még nem téged akarnak. Akkor valószínű csak nagy részt azért mert ott alul... Rá érsz 16 éves korodig. Már a fiuk is éretebbek(valószínüleg)
Boldog karácsonyt és BUÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!