Nem sajnálom a pénzt, de általában még sem költők magamra van még ezzel valaki így?
van különbség aközött, hogy KELL valami és megveszed, vagy csak úgy random veszel valamit, mert megtetszik
én pl ritkán vásárolok, de akkor is inkább kell
én sem sajnálom, de pl minek vegyek magamnak 5 cipőt, ha nincs rá szükségem, esetleg egy könyvet amit valószínűleg el sem olvasok?
viszont ha kell egy cipő, könyv akkor megveszem
sokan unatkoznak és abban lelnek örömöt, hogy költik a pénzt, de olyan dolgokra amik amúgy feleslegesek számukra, na én ennek nem látom értelmét
Én meg sajnálom a pénzt, vagyis pontosabban fogalmazva lakásra spórolnék, ilyesmi... Szóval takarékoskodok, és csak arra költök ami muszáj, vagy ha nem muszáj dolog, akkor az olyan, hogy tényleg nagyon oda vagyok érte. Nincsenek azért költséges hobbijaim mondjuk.
És nő vagyok... ez nem férfidolog... sőt, a férfiak sokkal többet költenek: ilyen kütyü, olyan kütyü, értelmetlen pazarlás autóra és benzinre, meg a sok drága kaja, amit megesznek, stb.... végülis nőkén olcsóbb talán...
Én sajnos arra sajnálom ami pénzt, ami nem “maradandó” pl. drágább étel, drágább strand, vagy akár egy mozi, igyekszem visszavenni ebből a spórolásból, mert az élmény boldoggá tenne.
Szeretem “látni” a pénzem, pl. ruha, cipő, telefon “formájában.”
előző vagyok, elírtam:
*sajnálom arra a pénzt, ami nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!