3/29 anonim válasza:
Fiatalabb koromban, mint minden tininél, a külsőmre tett megjegyzések okozták a legnagyobb lelki sebeket, de szerencsére már felnőttem és csak röhögök, meg visszaszólok valami porig alázót, ha valaki ilyenre vetemedik. Tedd te is ezt (gondolom ezért írtad ki a kérdést). Pl. beszólnak, hogy kövér, kancsal, kapafogú, lófejú, pápaszemes, lapátfülű stb-stb akkor szólj vissza annyit, hogy "Csúfolódjál csak kisköcsög, legalább nem a kecskecsöcsödön, X lábadon, koktélvirsliden, diónyi agyadon stb. van a hangsúly!"
4/29 anonim válasza:
"Fogyatékos" - ezt a hátam mögött, véletlenül pont meghallottam.
Pont azelőtt egy héttel volt műtétem, és tolószékes voltam egy időre.
5/29 A kérdező kommentje:
4-es! Hat tudok nekik gratulalni!! 😡😡 jobbulast!!
2018. jún. 21. 13:27
6/29 anonim válasza:
A "hülye dagadék"szopós szájú"púpos"ennek melltartó kéne" közül nehéz választani. Rád bízom melyiket választod, számomra ezek a dobogósok.
7/29 anonim válasza:
Nem emlékszem rá, az ilyeneket meg sem hallom. Aki sértegetni akar, számára nincs hely az életemben
8/29 anonim válasza:
A volt barátom, amikor szakított velem, azt mondta, igazából sose szeretett, még csak nem is tetszettem neki, csak már meg akart d**ni valakit.
De az osztálytársaim is mondtak rám szép dolgokat, legtöbbször azt, hogy ocsmány és autista vagyok.
Az apám rendszeresen hülye 3,14csának szólít, az anyám pedig volt, hogy idegenek előtt Idiótácskának nevezett.
Nem tudok dönteni :/
9/29 Gusztika80 válasza:
"Hülye vagy, nem is a szilvapálinka a legjobb!" Ez nagyon fájt!
10/29 anonim válasza:
"Téged le kellett volna dobni a Taigetoszról, annyira selejtes vagy!" Apám dícsért ezzel a mondattal. Jelzem, hogy teljesen normális, egészséges fiatal voltam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!