Egy ronda pofájú férfi tud eleget kompenzálni azzal ha ki van gyúrva?
Kicsit pontosítom a kérdést, mert nem tökéletesen fogalmaztam és félreértések vannak.
Tehát kigyúrt alatt nem Kathi Bélára vagy Arnold Schwarzeneggerre kell gondolni hanem izmos, sportos testre (széles váll vaskor alkar, felkar, kockahas, kidagadó mellizmok, izmos lábak).
Illetve, sokan mondják hogy a személyiség az elsődleges, ezt én elfogadom és értem, de lehetek én akármennyire angol úriember vagy ultimate macsó ha az első mondatom befejezése előtt kapom a "van barátom" szöveget. Szóval nem tartós párkapcsolatnál hanem ismerkedésnél lényeges a kérdésem.
Csak hogy éljek egy példával, mikor beszélgettem itt egy lánnyal, elég szimpatikusak voltunk egymásnak még ki is mondta hogy bejön neki a személyiségem és felvetette hogy menjünk át facebookra, miután elküldtem neki a facebookomhoz a linket többet nem írt nem jelölt, pár nap után mikor rákérdeztem hogy mi van semmi, még egy válasz se...
Szóval a személyiség nem minden, akármennyire is állítják ezt sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!