Nők! Nőként kérdem, nektek mi a véleményetek arról a szokásról ha egy férfi köpköd az utcán?
Figyelt kérdés
Ráadásul egy műveltnek kinéző férfi.
Csak bennem kelt émelyítő undort?
2018. jún. 12. 11:26
2/20 anonim válasza:
Tőlem lehet nő is, nekem mindegy. Szerencsére nem szoktam ilyet látni, de nyilván nemcsak neked visszataszító, hanem a többségnek, nőnek se kell lenni hozzá.
3/20 anonim válasza:
Ez minden férfiban és nőben visszatetszést kelt. Utolsó, alja prolik viselkednek csak így.
4/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mö vagy férfi az illetö, aki köpköd, az undorító bunkó!
Olyan, hogy "müveltnek kinézö" nincs, ez ugyanis nem látszik senkin, de hogy kultúráltabbnak látszik, az lehet.
7/20 anonim válasza:
Primitív dolognak tartom a köpködést, akár műveltnek néz ki, akár nem. Köpjön papírzsebkendőbe és dobja a kukába.
8/20 anonim válasza:
Nem vagyok troll!
Ha most leírnàm,hogy a kèrdező mit szokott csinàlni,akkor sokan tàmadnànak.
Így inkàbb csak annyit írok,hogy
Az sokkal undorítóbb,ha csókolózó tiniket làtok az utcàn!
Ha megkèrhetlek olvasó pontozz le!
9/20 anonim válasza:
Onnantol kezdve hoy valaki kop az utcan nem tunik annyira muveltnek. Vagy mi alapjan muveltnek kinezo ha nem a viselkedese altal?
Megint mas ha beleszallt egy darazs a szajaba es azt kikopi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!