Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők! Nőként kérdem, nektek mi...

Nők! Nőként kérdem, nektek mi a véleményetek arról a szokásról ha egy férfi köpköd az utcán?

Figyelt kérdés

Ráadásul egy műveltnek kinéző férfi.

Csak bennem kelt émelyítő undort?

2018. jún. 12. 11:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#8,

Kedves "nem vagyok troll"!

Hadd ne érezzem már rosszul magam, ha kíváncsi vagyok más véleményére! Ráadásul a GYK-n! Ha eddig nem lett volna tiszta: ez a platform arról szól, ha van kérdésed, akkor felteheted. Nyilván arra akarsz kilyukadni, hogy én sem vagyok tökéletes, akkor milyen jogon teszek fel ilyen kérdéseket. Olyan jogon, hogyha esetleg egyetlen férfi (vagy nő) ezeket a válaszokat elolvassa, és meggondolja magát a köpködést illetően, már megérte kiírni. Hm?

2018. jún. 12. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
36%

Nem teljesen világos számomra, miért kell ez az erősen szexista hangsúly ehhez a kérdéshez.

Az érintett rétegek tagjai között jellemzően a nők is éppoly kifinomult viselkedési szokásokat tanúsítanak, mint a férfiak.

2018. jún. 12. 12:55
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

Én azt utálom, amikor mellettem csinálják. Szerintem ilyenkor direkt csinálja az illető.

De miért férfiakra van kihegyezve?

2018. jún. 12. 13:28
 14/20 A kérdező kommentje:

#12,

ez a válasz tipikusan a jelen kor egyik betegsége: valamivel mindenképp meg kell béleygezni egy kérdést. Ha képtelen vagy elfogadni ezt a kérdést úgy, hogy semmi szexizmus nincs benne, akkor kezeltesd magad! Számomra meg az a beteges, hogy manapság nem lehet feltenni egy kérdést, mert repül a matrica! Hááát, sorry, de mivel nekem nincs ilyen kényszeres önjelölt bírói hajlamom, így teszek az ilyen defektes minősítgetésre.

Először is köszönöm, hogy normálisan tetted fel a kérdést: azért férfiakra van kihegyezve, mert a VIII kerületben nőttem fel (szerencsére már elköltöztem onnan), és ott akármennyire is alpáriak nők és férfiak egyaránt, én még csak férfit láttam köpni az utcán. A nők meg máshogy voltak alpáriak.

Nem gondoltam volna, hogy ebből akár nemi kérdés is kerekedhet, hiszen szerintem ez alapvetően férfi szokás.

2018. jún. 12. 13:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Undorító, primitív viselkedés, ha meg magukat nagyon menőnek érző tinikék csinálják még elképesztően szánalmas is.
2018. jún. 12. 14:12
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Rendben, most már mindent értek. A válaszod konkrétan egyenrangú volt egy leköpéssel.

Köszönöm a tisztázást, szép napot!

2018. jún. 12. 14:22
 17/20 he84 ***** válasza:
Eléggé undorító szokás.
2018. jún. 12. 14:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is undorító.
2018. jún. 12. 16:49
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. jún. 12. 19:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Gusztustalan.
2018. jún. 13. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!