Fiúk/férfiak! Ti beszéltetek már nagyon csúnyán egy lánnyal/lányról mert az visszautasított titeket?
En no letemre igen :(
De mostmar rajottem buta voltam
Megesett hogy elküldtem rendesen melegebb éghajlatra.
Nem a visszautasítás ténye miatt, hanem azért, mert mellette ment a hitegetés, jó voltam pótléknak ha az első számú pasijelölt éppen nem ért rá, meg jó volt meghívatnia magát és költeni más pénzét. Leginkább az elpazarolt idő fájt.
Én több lánnyal is beszéltem csúnyán, mert visszautasítottak, és zaklattam is őket. Akkoriban mélyen depressziós voltam és tudatlan magammal, nagyon sok rossz viselkedésmintát neveltek belém a szüleim is.
Ez után szerencsére volt bennem akarat a fejlődésre. Sokat olvastam, hogy mi az oka, hogy ilyet teszek -> bántom azt, akit szeretni szeretnék. Szóval önismeret, a rossz viselkedésminták felülírása jóval, szociális-kommunikációs jészségeim fejlesztése, empátia, önmegvalósításra célra és problémamegoldásra való törekvés segített. Manapság már tudom kezelni a dühömet magamban, nem máson levezetve. Nagyon jó, és örülök neki, hogy el tudtam kezdeni felépíteni magam. Sajnos túl mélyre jutottam már akkor, amikor a fordulópont jött, sajnálom az áldozataimat, hogy olyat tettem velük, amit én sem szeretnék átélni. Ez egy szörnyű történet, számomra happy enddel 🙂 sok megbánnivalóval, és végül hatalmas büszkeséggel 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!