Ti támogatnátok egy ilyen szegény családon?
Figyelt kérdés
Van egy család. Anyuka értelmiségi,de nagyon-nagyon beteg. Egyedül neveli a gyerekeit egy albérletben. Alig van pénzük. Ami a dilemmát okozza,hogy ott lakik velük egy férfi is,aki csak mint segítő van ott,de anyagilag nem segít,nem dolgozik,csak ápolja és élősködik.2018. jún. 20. 11:33
11/14 A kérdező kommentje:
A 8.válasz tökéletesen leírja a helyzetet. Amikor hallottam milyen helyzetben vannak a gyerekek,gondoltam bevásárolok,mert amikor az albiba költöztek,akkor is küldtem ezt-azt,de amikor hallom tovább a sztorit,hogy ott van velük az a hapsi,aki nem dolgozik,elment a kedvem.
2018. jún. 20. 12:48
12/14 anonim válasza:
Ha nekem vadidegenek, akkor nem. Főleg, ha van egy segítő, aki csak pumpolja őket - simán el lehetne küldeni a retekbe és találni helyette jobbat.
13/14 anonim válasza:
Az én nagypapám járt sugárra meg kemora. Nem abból áll egy daganatos (pláne a végstádiumban-nem tudom anyuka hogy van) beteg ápolása, hogy élősködök rajta. Nagypapám a wc-re nem tudott egyedül kimenni, a poharat nem bírta megemelni kb. Enni és inni sem tudott egyedül. Szóval nem csodálom, hogy a pasi "nem dolgozik", nekünk is fel kellett venni mellé egy ápolót aki ott volt 0-24-ben amíg mi dolgoztunk. Az ápolás mellett nem nagyon lehet mást csinálni.
Voltál náluk személyesen? Ismered a pasit?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem a főbérlő a barátnőm. Féláron adta ki neki az albérletet. Mondta a barátnőm,hogy nagyon rosszul szokott lenni az anyuka. Véreset hány stb és a ffi segít neki fölkelin ,megmosakodni utána. Nagyon durva. Közben arra jutottunk,hogy veszünk egy új hűtőt és a régit odaadjuk. Nem rosz,csak kicsi.
2018. jún. 23. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!