Hogy lehet azt feldolgozni, ha nem vagyok eleg jo egy pasinak? Ugy erzem, hogy most mar mindenkinek keves leszek, mert egy pasinak nem en voltam a megfelelo!
#1: "Nem tetszettem egy csoffadt f...szúnak"
De a csoffadt f...szú tetszett neked.
Ezekre bukik lehet...
Amúgy a kérdésre válaszolva:
Érdekelne a korod, mert a fiúk ezt az első udvarlási ceremónián átélik, és kb az életük hátralevő részében napi 4x kapják ezt válasznak, míg egyszer egy lány igennel nem válaszol, és akkor csodának éljük meg, ha valaki "igen-t mond".
Míg a lányok csodának élik meg (vagyis negatív csodának hívhatom a kudarcot), ha valaki nemet mond, mert annyira hozzá vannak szokva, hogy mindenkinek Ők kellenek. :D
Ha valami nem jön össze, az okkal történik, bár az okokra soha nem jövünk rá, de ezzel nyugtatom magam. :D
Most nem azért, de ott van a világ legszebb nője: Palvin Barbi.
Nem egyszer és nem kétszer olvastam már róla a neten, hogy "de ronda". És nem irigy nőktől, hanem férfiaktól!
Na most, ha a világ legszebb nője sem tetszik mindenkinek, akkor te minek frusztrálod magad? Nooormális Margit?
33 vagyok :)
Azert elofordult mar,hogy nem tetszettem valakinek csak az a baj,hogy ebbe a fiuba halalosan szerelmes voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!