Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tart engem mindenki...

Miért tart engem mindenki hülyének amiért én elhatároztam hogy minimum még 100-150 nővel közösülni fogok?

Figyelt kérdés
Anyamek azt mondjak egy állat vagyok es fogjak a fejüket nem tudjak eldönteni hogy kire ütöttem en. A húgom azt mondja hogy ebbe bele fogok pusztulni mert elkapok valamit. Meg kioktatt engem a nokrol azt mondja oruljek ha talalok egyet, annak azonnal csinaljak vagy harom gyereket meg vegyem feleségül es mondjak köszönetet a jo istenek. Nem értem mert mondja voltak mar csajaim most nagyon felhuztak azért is meg valositom. Most mar van pénzem megyek ma is buliba nozni sikerülni fog ez. Vettem egy noteszt es abba fogom őket feljegyezni, az exeimet mar beírtam. Egy szép napon ezt majd megmutattom a fiaimnak, unikaimnak is. Csak azért is mostantól minden hétvégén mas noket fogok dugni.

2018. jún. 15. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

Mert a legtöbb ember csőlátású és csak azt tartja elfogadhatónak, ami a saját életét jellemzi. Ha egy megszállott tanyasihoz odamész, hogy szerinted a város király, leoszt. Ha fordított a helyzet, akkor is.

A legtöbb ember valami tündérmesét próbál a társkeresés köré erőszakolni, amivel sokszor még saját magukat is átverik.

Semmi gond azzal, ha neked ez a célod. Senkinek sem ártasz vele, semmi törvénysértőt nem csinálsz, semmivel sem leszel ettől kevesebb vagy rosszabb ember. Ismerek olyat, aki tényleg rengeteg nővel volt. Már több éve felelősségteljes családapa.

2018. jún. 15. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Ugyan milyen gyerekeidnek??

Ilyen elmécel, meg tervekkel feleséget se fogsz találni, ha nem változtatsz sürgősen. A húgodnak több esze van sokkal!

2018. jún. 15. 23:59
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

Mert az vagy. Bocs a nyers közlésért, de jobb ha minél előbb elfogadod, és kritikusabban állsz a "jó ötleteidhez", mert valószínű nem azok.

Pl.:

- Szinte biztos, hogy elkapsz valamit.

- Ha van valami gond a teljesítményeddel vagy a méreteddel az egész városod tudni fogja.

- Szerinted milyen nő akarna veled később komoly kapcsolatot, miután megtudja, hogy akár csak félig elérted a célodat? Ha így folytatod nem lesznek fiad meg unokáid, már ha nem balesetből. (Nem beszélve arról, hogy olyan olyan egészségügyi kockázatot jelentenél, hogy rövid távra sem állna szóba veled senki, aki hallott rólad.)

2018. jún. 16. 04:41
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Van egy közmondás: Amelyik kutya ugat az nem harap. Hogy miért ez ugrott most be nekem?
2018. jún. 16. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!