Elhatároztam, hogy boldog leszek, de így hogyan? (bővebben lent)
attól, mert széles a csípőd simán lehetsz vonzó...és elmondod neked ilyen akaraterővel és ezekkel a dolgokkal a hátad mögött simán lehetsz egy kapcsolatban 10/10, olyan akire elég gyorsan rámondja a párja, hogy "feleségül akarom venni"...VISZONT! az önbizalom hiány, ha nem mered a tested megmutatni, ha nem mersz ellazulni szex közben.....na az keresztül húzhatja az egészet :S
itt szerintem nem testben lesz a baj hanem fejben, de ott is ezzel a részével!
Azért basszus 80-ról 54-re lementél, van akarat erőd, kitartásod! teszel azért amit szeretnél elérni...
Simán lehetsz sok férfi álma, ha kicsit összeszeded magad...az a baj a hogyant neked kellene megtudnod, mert te tudod mitől lenne jobb a hangulatod...
23F
Nem a kulsoddel van baj, valoszinuleg sosem azzal volt. Nezd meg hany tulsullyos lanynak van boldog parkapcsolata. Ha te nem hiszel benne hogy barkinek tetszenel az meglatszik rajtad. A testbeszeden, tekinteteden, mozgasodon, hangodbol.
Valoszinuleg a fejedben van a problema.
ugye tudod, hogy a "tökéletes" az nézőpont kérdése?
pl nekem a nagyon kedves belső és a dundi alak a "tökéletes"
legjobb barátomnak a vékony fiús lányok tetszenek vagány belsővel...
majd megtalálod azt akinek te vagy a tökéletes :P
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!