Hosszú de kiszámítható VAGY rövid de változatos élet?
Hosszú, aztán majd alakítom.
Nincs kiszámítható élet.
Béna, élhetetlen, későnérő típus vagyok, egy rövid élettel nem megyek semmire se. 40 felett vagyok s nem tudom, mikor fogok elkezdeni élni, de most már kéne. Aztán ebből kérek 80-90 évet, ha már többezret vagy milliót nem lehet.
rövid de változatos..
mert ezt fogom megkapni
Érdekes, hogy ezt gondolom úgy kérdezed, hogy válasszunk és indokoljuk meg, ám mégsem így válaszolnak. Mind1
A kérdésre válaszolva:
Jó kérdés xD Az emberek szeretnének sokáig élni ám a változatosság is jó. Bár valaki egy egyszerű kiszámítható életre vágyik, mert nem szereti a meglepetéseket. Hmmm... Bocsáss meg azt írtam a kérdésre válaszolok, de nem tudnék dönteni. Nem szeretnék kiszámítható életet ám hamar meghalni sem. :)
Nekem minden vágyam egy kiszámítható élet. A hossza mindegy. Szinte bármit megadnék, ha úgy élhetnék én is, mint ahogy a szüleim. Elvégeztek egy iskolát, azzal, amit tanultak elhelyezkedtek. Ledolgoztak ugyanannál a vállalatnál x évet, és onnan mentek nyugdíjba. Én idén leszek 40, és egyre jobban utálom az életet a bizonytalansága miatt. Engem csak az állandóság tesz elégedetté.
Te melyikre szavaznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!