Ha én férfiként nem szeretem a focit és erről beszélek az UTCÁN akkor szerintetek normális az, ha valaki odajön hozzám és elkezd kötözködni velem illetve anyázni? Te mit tennél?
Figyelt kérdés
Csak már unom hogy a csapből is ez folyik, a barátommal beszélgetek róla a szigeten és odajön egy foci őrangyal nekem anyázni meg csúnyábbak....2018. jún. 14. 16:05
21/22 A kérdező kommentje:
Akkor én jövök! De én nem írok erre ennyit, pusztán egy mondatot. Ízlések és pofonok. :) Nekem a metálzene eléggé erős és hangos. Inkább a nyugtatóbb és lágyabb dallamokat szeretem. De nem mondom hogy ne szeresd, biztos van benne jó, csak nekem nem táncol a fülem tőle ;P
2018. jún. 15. 10:35
22/22 anonim válasza:
En pont az ilyen veglenyek miatt utalom a focit.. :) a valaszolok kozt is van par olyan tulok akit csak jol pofan kene verni, mint azt is aki beled kotott!
Taplo unintelligens parasztok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!