Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én férfiként nem szeretem...

Ha én férfiként nem szeretem a focit és erről beszélek az UTCÁN akkor szerintetek normális az, ha valaki odajön hozzám és elkezd kötözködni velem illetve anyázni? Te mit tennél?

Figyelt kérdés
Csak már unom hogy a csapből is ez folyik, a barátommal beszélgetek róla a szigeten és odajön egy foci őrangyal nekem anyázni meg csúnyábbak....
2018. jún. 14. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

Mivel ez a legegyszerűbb és nagyszerűbb sport jó hogy ez folyik,amúgy meg nem olyan vészes mint ahogy beképzeled :) Én inkább azt utálom ami "zene" téren folyik a csapból :)

Nekem sose volt senki olyan szimpatikus,aki férfi és utálta a focit. Az ilyen nyámnyilák azt hiszik hogy ők speciálisak,nagyobb az intelligenciájuk stb :)

Rátérve a támadóra,az olyanok se a szívem csücske,főleg hogy oldalakon is van pár paraszt,de még mindig jobbak mint a fotelszurkolók akik csak otthon osszák az észt :)

2018. jún. 14. 17:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#11: Mondjuk én is úgy vagyok vele, hogy általában intelligensebbek tűnnek a nem foci fanok, de ez csak a sok alpári, (ultra)szurkolók miatt van így. Akik ilyen agresszívan reagálják le ezeket, mint a kérdésben említett példa. Meg tényleg van egy majmolás is már ebben az egészben, hogy most hú de izgi, akkor mindenki ebben a lázban ég. Aztán meg azokat nézik furának, akik nem tartanak erre igényt.

De nyílvánvaló, hogy az intelligenca szintet nem egy kedvtelés befolyásolja.

2018. jún. 14. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:

Nyugi kérdező, akik itt is beléd kötöttek, azok olyan emberek, mint aki odament hozzád.

Vannak ilyenek. Én így vagyok a focival IS, mint te, NORMÁL hangnemben szoktam beszélni, de szerencsére nem kötöttek még belém, pedig én eléggé durván kitudom nyilvánitani, ha valami nem tetszik.

Én megtisztelem őket, hogy elfogadom, hogy szeretik, és hangoztatják...fogadják el ök is, hogy vannak olyan emberek akiknek ugyanaz nem tetszhet.

A lényeg a lényegben, nem veled van a gond. Frusztrált, idegbajos,őrjöngő társadalom ez, elfolytott dühkitörésekkel.

2018. jún. 14. 17:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Én pl.szeretem az autósportot. Sokan nem. Mégsem éreztem azt amikor valakinél hallottam hogy "hülyeség, bekéne tiltani, mit lehet ezen nézni"

Neki nem tetszik. Bár tény, hogyha valami nem tetszik, akkor nem kell nézni, nem kell utánaolvasni satöbbi és megkíméled magad. Én sem nézek focit, nem olvasok rola, átpörgetem, szinte észre sem veszem ha neten előugrik egy ilyen hír.

Ennyi a titok.

2018. jún. 14. 18:03
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Tudjátok, van különbség a foci és például a zene közt. Amikor arról van szó,hogy a mai pop cuccokat valaki nem szereti és reklamál,hogy őt lenézik hogy nem hallgat ilyeneket,akkor is ugyanez van,hogy jajj ne törődj azokkal akik leszólnak te vagy az okos stb stb. Ami joggal is van és ezzel nincs semmi baj. Gondolj bele,a zenét a pofánkba tolják MINDENHOL,plusz a 14 éves keménypistikék is a sok szemetet nyomatják az utcán a hangszórójukon. De a foci mit árt neked hogy rinyálnod kell itt? Semmit az égvilágon. Úgy csinálsz mint egy sznob.

De ha ti pl.szeretitek a mai kuka rappeket meg popot akkor felesleges is veletek ilyen vitába kezdeni,mert amúgy ugyanaz a helyzet. 80 ilyen kérdés van már,csak zenével. Ha megértitek meg ha nem nem

2018. jún. 14. 18:20
 16/22 A kérdező kommentje:

Én tőlem távol áll a zene, habár a pop zenének vannak igenis jó alkotásai, viszont megkérdezhetlek, hogy te szerinted milyen zenei műfaj ami már megfelel annak a bizonyos mércének?

Az autóversenyt én sem szeretem, de nem is promózzák már úgy, mint a focit, hogy még a gyermekjátékokban is benne van.... és sosem mondtam hogy tiltsák be egyiket sem... aki ilyet mond az egy hülye. Nekem unalmas nézni az autóversenyt, ennyi.

2018. jún. 14. 18:33
 17/22 A kérdező kommentje:

"Én tőlem távol áll a zene"

A rap zene!

2018. jún. 14. 18:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Ugyan nem vagyok férfi, de csipkefinom angyalka sem (és szintén a legkevésbé sem érdekel ez a k'rva foci, amit ilyenkor semmilyen kommunikációs csatornán nem lehet elkerülni), úgyhogy egy ilyen humanoidnak még az unokái is megemlegetnék a válaszomat.
2018. jún. 14. 19:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sem normális és ezt úgy írom, hogy én meg szeretem a focit.
2018. jún. 15. 00:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Kérdező : A pop Jacksonnal együtt halt meg

Az egyetlen értékes zene a szememben a rock és a metal.

Az előadók maguk írják a szöveget,maguk tervezik meg az instrument részeket és ők maguk alakítanak ki a bandájukról egy képet. Ellenben a mai pop-al.

Már azt veszem észre,hogy egyre inkább tök mindegy mi szól a háttérben,sőt,olykor már szinte semmi nincs,csak egy beat azt jóvan,a birkáknak úgy is tetszeni fog ha drogról,csajokról,meg bulikról szól. De a régebbi popért se vagyok oda..Most azon kívül,hogy lehet rá táncikálni mit kezdjek vele? Unalmas,ugyanaz megy alatta stb. Egy jó gitártól pedig elugrál a füled örömében.

2018. jún. 15. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!