Szerintetek ez túlzott figyelmesség vagy normális?
Próbálok odafigyelni,hogy másokat ne zavarjak,azt vettem észre sok emberben nincsenek meg ezek a tulajdonságok.
Pl,ha valaki tudom,hogy alszik,akkor suttogva beszélek,halkan zárom az ajtókat,lassan lépkedek.
A konyhában pl óvatosan nyitom ki szekrény ajtót,a tányérokat óvatosan emelem meg,ne csörögjenek,stb.
Az utcán azt veszem észre,hogy szinte 90%-ban én kerülöm ki az embereket.
A buszon nem tolakodok,inkább felengedek magam előtt 10 másik embert.
A boltban szinte mindig a vásárlói szalagnál magam elé,és magam után is én rakom az elválasztótáblát.
En is ilyen vagyok.Sőt lehet nem jol teszem de a fiam is így nevelem.az apja más nevezőn van.Ő tartja azt az elvet hogyha,,befogjuk a szánk megerőszakol a világ,,
Én mas beállitottságú vagyok.5 éves a fiunk es szomoruan látom mint az utcán mint a tömegközlrkedésen hogy nagyon ritka ha eszreveszik hogy gyerekkel vagyunk es előre engednek vagy bármi olyat tesznek ami kedvességnek számít a mai világban.
Minket még így neveltek hogy ez természetes legyen.Kismamáknak ,időseknek,betegeknek ,kisgyermekeseknek adjuk át a helyet es tisztelettel bánjunk velük.en ezt betartom es be is fogom de nem kapom vissza sajnos.nem en miattam,a gyerekem miatt a panasz..
Ha érted kedves kérdező.
Ja es nem vagyok öreg.27 vagyok.A ferjem 28.és ő is udvarias,de a szemtelen viselkedésnél eldurran az agya.nem is tudom felfogni s3 a mai 16 évesektől kezdve...hogy miért ilyenek?miért nem nevelik meg őket.ezek alapvetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!