Miért ilyen barátságtalan az emberek zöme ezen az oldalon?
1, A valóságban is rengeteg ember barátságtalan, csak nem fognak nyíltan konfrontálódni, amikor beszélgetsz velük vagy megismered őket. De, tök jó példa a pletyka, amit rengeteg ember terjeszt és rengetegen kibeszélnek másokat a hátuk mögött. Ez egy anonim oldal, itt nyíltan mindenféle következmény nélkül bárki elküldhet mindenkit melegebb éghajlatra.
2, Bizonyos mértékben viszont tényleg több itt a barátságtalan ember, pont azért, amit feljebb írtam. Itt kiélhetik magukat, nincs következmény.
3, Nem mindenki barátságtalan, aki annak tűnik. Nekem pl. van egy nyers stílusom, amiben nincs semmilyen rosszindulat, mégis rengetegszer élőben és neten is megkaptam, hogy milyen rosszindulatú vagyok és barátságtalan. Erről szó sincs, szimplán nem szeretem, amikor az emberek kedvesség címszó alatt egyszerűen hazudnak. Inkább egyenesen kimondom a dolgokat és élőben az első megsértődés után leszokott esni az érintetteknek, hogy miért csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!