Egyesek milyen indíttatásból írnak más Facebook bejegyzésébe?
Figyelt kérdés
Saját konkrét példám.Az egyik barátomnak születésnapja volt és pár közös képpel meg egy kis személyes szöveggel felköszöntöttem az idővonalán is.Erre kapásból 2 rokona a barátomnak az én bejegyzésemet használta fel arra,hogy ott köszöntsék fel ők is.Csak engem zavar ez?
Vagy a másik,mikor hozzászólok egy barátom bejegyzéséhez,ő visszaválaszol,erre egy haverja vagy ismerőse ugyan csak belekommentál a mi szóváltásunkba valami tök oda nem illővel.
Mire jó ez?Én fordított esetben max kedvelem a másik hozzászólását,de ha nem tartozik rám nem írok bele.
Ezek az emberek ennyire lusták lennének?Vagy csak szimplán debilek,hogy nem képesek nem beleszólni a más beszélgetésébe?
2018. jún. 11. 21:50
1/3 anonim válasza:
Ezeken ne akadj fenn. Ma mindenki a gyorsaságra törekszik, bár az tényleg bunkóság, hogy ha valami olyat ír kommentbe, aminek semmi köze ahhoz, amiről épp beszéltetek.
2/3 anonim válasza:
Figyelmetlenségből is lehet, ha ez nem rendszeres.
3/3 anonim válasza:
Igen. Akadjunk fenn a debileken minden sarkon. Bar szerintem normalis ember nem akad fenn minden hulyen mert atlatha es ÉRTI a vilagot VALAMINT annak rendszeret. Ergo te is debil vagy meg valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!