Ilyenkor mit csináljak, ha irigy vagyok azokra a nőkre, akik kiteszik mindenüket, de én mégse akarok olyan közönségessé válni?
Azt nem értem, hogy ha reálisan fel tudod mérni, hogy a mellkidobós csajok „olyan kaliberűek”, mint te, akkor mi szükség van rá, hogy polírozd az önbizalmadat ilyen téren, miért vágysz arra, hogy minden pasi a nyálát csorgassa utánad?
Lehet, hogy én vagyok ufó, de engem kamaszkoromtól nyomasztott, ha bámultak/beszóltak/füttyögtek az utcán (pedig sosem öltöztem kihívóan), és most már azt is tudom, hogy nem az érzelmi és értelmi téren intelligens emberek szokása ez… s mivel nekem egy pasiban elég fontos e kettő, a tukkók véleménye egyáltalán nem érdekelne.
Ha irigy vagy akkor csinald ugy te is. Ha pedig mégse csinálod nem lehet segíteni rajtad.
Annyira undorító dolog az irígység ès az irigy emberek. Lécci ne légy 1 az irigyek közul , van belőlük bőven. Segíts magadon .
Irigy vagy latszik a viselkedéseden. Nem kell egyből lepontozni.
És bármennyire fáj is undorító dolog az irigység.
Az irigységbe minden gonoszsag megtalálható. Gyűlölettől kezdve minden gonoszságig. Ha neked ez jó hajrá.
Előbb -utóbb felemészt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!