Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tud Majka? Miért népszerű?

Mit tud Majka? Miért népszerű?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy az emberek miért szeretik Majkát, miért lett ő az ügyeletes médiabohóc a Vajna 2-nél. Hisz a csapból is ő folyik náluk. A "zenéjét" most hagyjuk, az olyan amilyen...

Már vagy egy tucatnyi műsort vezetett, pedig nincsen hozzá se tehetsége, se érzéke, se hitelessége. Kvíz műsorban egy tetovált borsodi roma? Ugyanmár! És emellett rohadtul amatőr a csávó, állandóan belebambul a kamerába. Alacsony is, tele van tetoválásokkal, se nem jóképű, se nem szép. A beszélőkéjéről meg annyit, hogy szókincse nulla.

https://www.youtube.com/watch?v=-qLLkRR3K1s

2018. jún. 11. 13:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ez a "többre vitte" megítélés mindig nézőpont kérdése. Lehet, hogy sok pénze van és híres, de azon kívül? A fél ország röhög rajta, a legtöbben egy ripacsnak egy rossz bohócnak tartják, a felesége egy csekély értelmű ex-playmate műmuff.

Amúgy az rtl-es Anikó is VV-s, neki is két kézzel szórják a műsorokat, de ugye tudjuk miért... :)

Na most vele kapcsolatban sose olvastam, hogy "jaj de sokra vitte", pedig ugyanaz a szitu, mint Majkával. Egy tehetségtelen senki, aki a TV-ben parádézik.

2018. jún. 11. 15:51
 12/26 1112 ***** válasza:
84%

Laza

Jó a zenéje

Talán a humora is

Stílusa egyszerű

Nincs elszállva magától, ő tényleg ilyen egyszerű 'gyerek'

Lehet, hogy sokan tudnak vele azonosulni, merthogy tényleg egy ilyen egyszerű-figura.

2018. jún. 11. 15:54
 13/26 1112 ***** válasza:
92%
*meg azt nemtom mennyire szókimondó pl,még ez a szó is eszembe jutott; ja meg, hogy a zenéinek a mondanivalójával is tudnak talán sokan azonosulni, hogy úgy érzik, hogy akár az ő gondolatait tolmácsolta volna vagy foglalta volna rímbe ilyesmi;meg még azontúl ez ugye, hogy kellemes hallgatni. Ja meg lehet hogy jól is néz ki. Én asszem, jól.
2018. jún. 11. 15:55
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért írjátok, hogy nincs elstállva magától, nekem pont az jön le az összes műsorban, hihetetlenül el van telve... Pl. A ninja warriorban is mindenkit oszt, szapul, persze vicceskedően előadva, de mégis genyó módon nagy arccal.
2018. jún. 11. 15:57
 15/26 anonim ***** válasza:
64%
A magyar média szégyene, hogy egy ilyenből "sztár" lehet 2018-ban Magyarországon. Mondjuk engem nem zavar, mert ha meglátom azt az ostoba, irritáló fejét, rögtön továbbkapcsolok. Gyakorlatilag ő Anettka férfi megfelelője. (Remélem, ő is hasonló sorsra jut...) :)
2018. jún. 11. 16:10
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Elég összetett.

Sztem az alábbiakból tevődik össze:

1. Kell vki, aki miatt a prolitelepiek is odakapcsolnak. Majka pont ilyen, mert "a mi kutyánk kölyke", ózdi proligyerekből hogy kikupálta magát

ill. pár évvel ezelőttig azért volt egyfajta elitizmus a műsorvezetői szakmában, és sztem a műsorvezetők többségét egy telepi Vikyke műkörmös túl "műmájernek", "unalmasnak", "sznobnak" találta (akár egy Gundelt vagy Tillát is mondjuk, sőt, megkockáztatom, sokan még egy Ördög Nóri jellegű "tehetséget" is már túl elegánsnak meg túl nettnek találnak), nem elég vagánynak meg "trú"-nak

2. Van a srácnak beszélőkéje, természetesen nyomja a rizsát a kamera előtt, nem fél viccelődni, csípőből nyomja a poénokat, nem fogja vissza magát és emiatt többen tudnak vele azonosulni

3. Az a típusú fizimiska sokaknak bejön... nem egy klasszikus férfiszépség nyilván, de sokaknak pont nem az jön be

4. Hát amilyen műsorvezetők vannak mostanában, azokhoz képest profinak is néz ki műsorvezetés közben... hiszen az emúlt években pár a köpködős Baukó Éva, a rusnyázó hülyén affektáló Megyeri Csilluka, VV Anikó, VV Aurelio, Győzike, Berki Krisztián meg minden huszadrangú celeb vezet már műsort... azokhoz képest vérprofi.

5. Plusz azért akármennyire is faragatlan és műveletlen, azért nem teljesen hülye a srác és könnyen-gyorsan tud reagálni mások szövegére, érdekesebb helyzetekre. Sok műsorvezető erre nem képes, mert arra vannak berendezkedve, hogy "mondjuk fel azt, ami a kártyákra van írva, azt' jó napot".

2018. jún. 12. 15:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy a 11-es kommentedre: azért van különbség aközött, hogy VV Anikócska honnan hova jutott el, és Majka honnan hova jutott el. Feltételezve, persze, hogy egyik sem hazudott arról, hogy honnan jött. Majka egy ózdi proligyerek a cigánytelepről. Anikó, már amit láttam belőle, egy városi, jó körülmények között élő kis liba lehetett már akkor is, amikor híres lett. Azt mindig jobban elismerik, aki rosszabb körülmények közül vakarja magát fel.
2018. jún. 12. 15:44
 18/26 Kriszti12365 válasza:
85%

Tisztelt kérdező: Attól még hogy neked egyáltalán nem szimpatikus ember a Majka attól függetlenül tényleg sikeres munkát végez és jó abban amit csinál.

Igen kapott egy adag szerencsét is de van saját tudása is aminek köszönhetően sokat fejlődött és most hova jutott el.

Beismerem neki is van rengeteg hibája mint mindenki másnak is de ettől eltekintve még jó ember szerintem.

2018. jún. 12. 18:02
 19/26 anonim ***** válasza:
95%

"Ez a "többre vitte" megítélés mindig nézőpont kérdése. Lehet, hogy sok pénze van és híres, de azon kívül?"

Kedves kérdező, csípőből 2 olyan dolgot soroltál fel, ami neki van, neked meg nincs (és még jópárat tudnék hozzácsapni), ezt jelenti az, hogy "többre vitte".

Amit te művelsz itt, az tipikusan a kognitív disszonancia esete (olvass utána, ha nem tudod, mi az). Szar érzés, hogy neki bejött az élet, neked meg nem, és ezért azokat a dolgokat, amiket ő megkapott, lefikázod. Lásd: szidod a barátnőjét, de azért valld be, inkább őt húzogatnád esténként, mint a bőrt a farkadon.

Valakinek bejön az élet, mert szerencséje volt, vagy olyan képességei vannak, amivel a mai világban érvényesülni lehet.

Erre mondják azt, hogy "don't hate the player, hate the game".

2018. jún. 12. 19:19
 20/26 A kérdező kommentje:

Imádom, hogy ha valakinek nem tetszik a negatív kritika, akkor egyesek bedobják az irigy-kártyát. Ja, irigy vagyok. Ha neked így könnyebb, akkor hidd azt. :)

A pénze tényleg jól jönne, de nem csak neki, pl Sebestén Balázsnak is, őt mégsem utálom. Fura, pedig ő rá is irigykednem kéne. Vajon miért nem fikkantom? Talán mert tud műsort vezetni? Talán mert van ízlése? Talán mert nem bambul bele a kamerába, mint egy zöldfülű gyökér?

2018. jún. 12. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!