Majka miért ilyen népszerű?
Figyelt kérdés
Tizenvalahány éve képernyőn van, de miért? :D Oké van dumája, de ennyire jó lenne valóban? Én mondjuk nemnagyon ismerek szerintem olyan embert aki oda lenne érte.. SZerintem simám elképzelhető h vkit leszop azért (vagy hasonló), hogy ennyi időn keresztül képernyőn lehet.. vagy tényleg ennyire szeretik az emberek?2017. febr. 15. 13:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem tényleg ennyire szeretik az emberek. Régebben én mondjuk Curtis miatt szerettem bele, a zenéjükbe, de Curtis,meg BLR nélkül is jó a Majka..:)
2/3 anonim válasza:
Azért, mert ő tényleg egyszerű átlagemberből lett sztár, ennek ellenére még viszonylag normális is maradt.
3/3 anonim válasza:
Szerintem Majkát a tinilányok és tanulatlan anyukák tették híressé.
Ő egy amolyan (kissé buta) egyszerűen fogalmazó menőcsávó. A zenéje szerintem borzalom- főleg a közhelyes primitív dalszövegei, műsorvezetőként meg semmi extrát nem nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!