A depressziós emberek miért olyan kedvesek?
Nem hiszem hogy kedvesség lenne. Inkább nem igazán érdekli őket. És a legegyszerűbb manapság egy kedves mosollyal és pár szóval lepattintani az embert.
Nem vagyok depressziós, de mikor nagyon fáradt vagyok én is csinálom. Egyszerűbb mint hallgatni a megállás nélküli dumát, és sértődés se lesz belőle.
A depressziós inkább elutasító vagy túlságosan beleegyező dolgokba, de nem "kedvesek". Van, amelyik nyugodt, van, amelyik agresszívebb.
Az állapotuktól függően gyógyszert, kezelést kapnak, ami meghatározza a viselkedésüket. Emiatt is tapasztalhatja egy kívülálló a "kedvességet".
én voltam depressziós, sokak szerint kedves, de ez nem a depresszióból fakadó dolog volt
ismerek más súlyos depressziósokat, őket kicsit sem nevezném kedvesnek sőt! nagyon durva miket tudnak művelni, én is jártam hasonló cipőben, de nagyon terhes számomra a társaságuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!