Depressziós, elnyomott, önállótlan, döntésképtelen férfiak?
Bocs a sok negatív jelzőért...bízom benne,hogy találok itt olyat,akivel értelmes gondolatokat válthatnék...Olyan férfival beszélgetnék szívesen,aki nem érzi magát jól a bőrében,akinek nehézségei vannak az élet bármely területén,házasság,szex,munka...
Ha valamiért úgy érzed nem tudsz helytállni,de szeretnél.Ha úgy érzed,csak egy kis segítség kellene...
Lehetőleg 35-40 vagy afölötti korosztály lenne a célcsoport.Házas nő vagyok.A saját életem problémáit szeretném megoldani.És ötleteket várok,hogyan tudnám motiválni a férjem.Hogyan tudnék neki segíteni abban,hogy megértse,hogy ő egy nagyon értékes ember,hogy ne érezze,hogy értéktelen.Egyszerűen nem tudom hogyan segíthetnék neki,hogy ne az legyen a vége,hogy megint én oldottam meg valamit.Köszönöm.
Köszönöm a válaszokat.
Igen,ilyesmivel próbálkozom,több kevesebb sikerrel,de nem egyszerű.
Néha azt hiszem hogy kifelé jövünk a gödörből,aztán a fene tudja miért még mélyebbre kerülünk.
Igazából nem érzem,hogy bármi is érdekelné,olyan,mintha mindent feladott volna.
Nagyon nehéz nézni,hogy így megy tönkre mellettem az az ember,akit szeretek,akivel terveink voltak,akivel 5 forint nélkül is jól éreztük magunkat valamikor régen.
Fontos, hogy kezdeményezz vele mély beszélgetéseket, és mondd meg neki, hogy szereted, és aggódsz érte, és hogy segítenél neki abban, hogy jobban legyen.
Idézzétek fel azokat az időket, amikor még friss volt a kapcsolatotok, a pozitív élményeket, talán ez erőt adhat neki, de önmagában ettől csodát ne várj, ennyi kevés ahhoz, hogy átlendüljön, ha valóban bajban van, ahogy írod. Szerintem szakember segítségére van szükség, de nem tudom, hogy milyenre: pszichiáter, pszichológus, párterapeuta... Lehet, hogy egy őszinte beszélgetés során kiderülne valami, hogy mi nyomasztja nagyon.
Esetleg bolondozz vele, próbáld megnevettetni, a nevetés tényleg a legjobb orvosság.
Ami még fontos lehet, hogy ne sajnálkozz, mert azzal csak ő is még jobban szerencsétlennek érzi magát. Együttérzés az okés. Terheld bátran. A betegség sem hatalmazza fel arra, hogy már most befeküdjön a koporsóba, és te se csinálj mártírt magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!