Szükségem van a változatosságra. Hogyan lehetne számomra kielégítő az élet?
Tehát bármibe belekezdek, azt 3-4 év után teljesen megunom, már nem éltet. Így vagyok párkapcsolatokkal, tanulmányokkal, hobbikkal stb.
Szóval ez nagyban megnehezíti az életemet. Hobbit még könnyen lehet váltogatni, de a többit nem túl szerencsés.
Mire elvégzek egy képzést, már nem lesz motiváló dolgoznom benne. Ez a legzavaróbb.
A kérdező szerintem eddig nagyon türelmes és udvarias volt, tekintve hogy a 9-esen kívül úgy tűnik senki nem érti a problémáját.
Van ilyen cipőben járó, most már 50 felé járó férfiismerősöm. Az egyik legintelligensebb és legemberségesebb ember akit ismerek, többdiplomás tanár, kutató. Ő is azt csinálja, hogy szabadúszó, párévente váltogatja, hogy mivel foglalkozik. Mondjuk anyagilag azt hiszem nehéz helyzetben van, mert (minimum) kétszer elvált, asszem három gyerek után fizet tartásdíjat. Ő mostanra elfogadta így magát.
Fogd úgy fel, hogy te színesebb, érdekesebb életet élsz mint az, aki huszonkevésévesen beáll valahova dolgozni aztán évtizedek múltán is ugyanazt csinálja, csak magasabb beosztásban, de azon kívül nem látott, nem tapasztalt semmit a világból.
Ma az emberek tovább élnek és gyorsabban változik a világ, mint régen, az embereknek rugalmasabbnak kell lenniük, többször karriert váltaniuk, átképezniük magukat, és ezek a tendenciák szerintem pont a tefajta embereknek kedveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!