Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan keressem meg önmagam?

Hogyan keressem meg önmagam?

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos stílusom, de úgy érzem magam, hogy az nem én vagyok. Egyre inkább nyomaszt az egész létem, mert úgy érzem, hogy börtönben vagyok a saját stílusomban. Szeretem a rockzenét, játszok egy együttesben, motorozok, és kicsit flegma vagyok mindenkivel, ezért páran nem kedvelnek. (Szó sem róla, hála istennek sok barátom akad.) Mindezek ellenére teljes mértékben rabnak érzem magam. Nyomaszt, hogy nagyjából ugyanazokat a számokat hallgatom évek óta, változatosság nélkül, és ötletem sincs, hogy hogyan változtassak. Vannak hirtelen fellángolásaim, de azokból is érződik, hogy kicsit sem én vagyok? Mit tudok tenni? Törődjek bele a sorsomba, vagy felejtsek el mindent, és kezdjem tiszta lappal?

2018. jún. 2. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Első sorban a "megkövült" zenei ízléseddel van probléma, vagy úgy általánosságban a stílusoddal?

Előbbi esetében nem tudom hogy próbáltad-e, de első körben kérd meg a barátaidat, hogy linkeljenek párat a kedvenc számaikból :)

Vannak oldalak, amiknél ha beírod a kedvenc számodat vagy előadódat, kidob egy csomó hasonló találatot. Nem kell feltétlenül kimozdulnod a rock világából hogy felfrissítsd a gyűjteményed :D

pl.

[link]

[link]

Az általános stílussal kapcsolatban pedig... tini vagy? Akkor mindenképp itt az ideje az "időszakoknak" :D

Komolyan. Légy ami épp tetszik.

Sokszor hallani, hogy "a lányom épp a punk időszakát éli" vagy "jajj, a fiam hippi, mikor növi végre ki?"

Pedig semmi baj sincs ezekkel, nyugodtan légy punk, goth, hippi, akármi. Akár "csavarhatsz" is egyet rajtuk, nem kell feltétlenül a kijelölt irányzatot követned.

Ha pedig nem jön be, akkor nyugodtan válts egyik napról a másikra.

Azt mondtad, vannak fellángolásaid. Hát akkor használd ki őket! Alakítsd őket úgy, hogy te legyél!

2018. jún. 2. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Olvasd el Hermann Hesse-től a Demiant. Komolyan, sokat segít.
2018. jún. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!