Miért vannak ekkora elvárásaim önmagam felé?
Arra lennék kiváncsi, hogy milyen pszichés háttere lehet ennek, illetve hogyan tudnék ezen változtatni.
Konkrét példa, hogy egyetemen vagy a munkám során mindig olyan nagy elvárásokat támasztok magam elé, hogy ha alapjában véve sikeres vagyok valamiben annak sem tudok örülni, mivel az elvarasaimnak nem tudtam megfelelni, nem tudtam megütni a saját mércémét.Termeszetesen ha valami valójában kudarc, azt megdurvabban élem meg.
Az élet más területein nincs ehhez hasonló problémám, nem érzem magam önbizalom hiányosnak, inkább a karrier szempontjából áll fenn ez a probléma.
Egy bizonyos szintig ezzel szerintem nincs gond, hisz ez a mentalitás előre tud vinni, de már néha úgy érzem, hogy felőrlődök ettől.
Igen, tényleg fiatal vagyok. A munka alatt egyetemi gyakorlati munkának kell ezt elképzelni.
Az a gond, hogy néha kételkedem önmagamban a karrierem szempontjából. Tudom, hogy jó úton haladok, azt tanulok és csinálom, amit szeretek, mégis néha azt érzem, hogy nem vagyok elég jó ehhez, hogy vannak nálam sokkal jobban teljesítő személyek.
Te legalább egy állásinterjún őszintén sorolhatnád a negatív tulajdonságaid közé, hogy „túl maximalista vagyok”
Ez amúgy az egyik tabumondat. Nem szeretik sehol a HR-esek 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!