Szerintetek az a férfi aki sír, gyenge?
A lányok azért sírnak, mert ők figyelmet kapnak.
Pl itt is ha kiírod hogy rosszul érzed magad (xy/L) akkor 15 válasz érkezik és mindenki meg akar vigasztalni.
Aki férfiként ír ki és vár válaszra az sosem kap semmit és évek óta csak keresgéli "jajj nekem mikor fog valaki segíteni?".
Én nem gonoszságból írom, csak tapasztalat, hogy férfinak a saját lábán kell tudni állnia. Mi sosem kapunk segítséget senkitől. Szóval ehhez kell alkalmazkodni, vagy nagy lesz a bukás. Ez segítség inkább, mint kötekedés.
Én is szívesen várnám hogy valaki megértsen, de rájöttem hogy sohasem lesz ilyen.
Abban igazad van, hogy nőként megéri sírni. Sok figyelmet kapsz és az emberek megpróbálnak vigasztalni.
De férfiról szólt a kérdés.
Meg ugye tükrözi a te hozzászólásod is, hogy a férfiakkal mi a helyzet:
"látszik hogy gyenge, ami nem nyerő"
Igen, amikor egy férfi szomorú és panaszkodik, mint én teszem utálatot kap.
De engem nem érdekel, simán utálhattok, de a kérdező legalább értse meg hogy kell viselkednie férfiként, ha sikeresebb akar lenni a nőknél. Nem szabad, hogy gyengeséget lássanak. Pont ez a lényeg.
Ha épp gyenge lettél, akkor meg küzdened kell Egyedül és önmagad által, amíg sikeres nem leszel, hogy értékeljenek majd mások.
És nekem ne írj kérlek kioktatást, csak jobban tudom mi férfiként az élet.
Én sem okoskodom bele, hogy milyen a nőként élni.
Ha pitiáner dolog miatt sír egy ember, akkor gyenge. Akkor is, ha nő, akkor is, ha férfi. Kb. az ilyenekre gondolok, hogy vesztett a Fradi, feloszlott a OneDirection, nincs a kedvenc üdítője éppen a boltban, letörött a körme, meghalt Juan Antonio Padrafingó a kedvenc sorozatában, kap egy 3as dolgozatot.
Ha ennél komolyabb dolog miatt sír, akkor nem tartom gyengének az illetőt.
A valóság az elméletedtől még mindig eltér.
A nők azért sírnak, mert a férfiakban védőösztönt kelt és segítségére rohannak.
Ha egy féfi sír az taszító egy nőnek.
Ez a valóság, mindegy mi a jó elméletben.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!