Ha állítólag ilyen csóró az ország, akkor miért van az, hogy szinte minden fiatal autóval jár?
Miből gondolod h az övéké az autó?
Elmondom én h mi a titkuk. Elfogyott a mami panírmorzsája a kicsi ebédhez, és elkuldte a kicsi lányát/fiát a boltba h pótolják a hiányt..
Értem én a felvetést, de azért ne általánosítsunk..
Csak hogy megvédjem a hozzám hasonló tejfölösszájúakat:
Pl én családom sem tehetős, apai ágat nélkülözni kell, édesanyám 200at keres, miből 4en nehéz megelni.
Szakmát választottunk, osztondijbol letettuk a jogsit, 18-19 évesen már napi 10orat dolgoztunk vallalkozoknak 350-400ezerert.
Abból már az ember 1 év után simán vesz egy 5 éves kocsit magának, ha okos akkor még házat is hitelre, mifelénk a kisvárosban már 5millioert kap az ember szép kertesházat, 40ezerert havonta. Ami okosabb mint egy albit fizetni másnak. 21evesen már egyedül élek, háttér nélkül szinte, ritkán hétvégén eszek muteromnal, 1 év múlva érettségi aztán jön a többi hülyeség, stabil hatterrel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!