Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a két...

Mi a véleményetek erről a két kutyáról? 1-Dana szuka amstaff, fiatal 9hónapos. A másik két képen egy kan amstaff az egyik barátomé tudom röhejes a neve Fifi, állitólag amstaff de nem tudom, ezért kérdezlek titeket. Mi a véleményetek a kutyusokról?

2012. febr. 2. 00:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem a fiú nem fajtatiszta.
2012. febr. 2. 02:09
 2/11 anonim ***** válasza:

egyik sem típusos amstaff, ha tényleg fajtatiszták is, belenyúltatok a kevésbé korrekt kölykökbe az alomban.

de szvsz: ne foglalkozz a küllemével, főleg ne bízd ezt a véleményezést a gyik.hu olvasóira. láttam a másik kérdésed is, ott is leírtam a véleményem róla, most még hozzátenném: éljetek a kutyával, foglalkozzatok vele, legyetek gondos gazdái, és ne rugózzatok azon, hogy ki szerint hogy néz ki. a szuka a vidi alapján egy jó kutyának tűnik, aknázzátok ki a lehetőségeit. egy kutya nem attól lesz jó, ahogy kinéz, hanem attól, ami a fejében van!

2012. febr. 2. 08:42
 3/11 anonim ***** válasza:

fajtiszta ;))

rá nézésre, ha nem is fajtiszta akkor ennek a kutyának vagy az apja vagy az anyában lehetett valami keverék féleség,

egyébként gyönyörű szép kis kutyus.

2012. febr. 2. 08:46
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, azt sem tudod mi a különbség a fajtiszta és a fajtatiszta között, minek írkálsz ide?
2012. febr. 2. 10:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem akarunk kölyköket ,de még ilyen fiatalon nem is lehetne. Inkább valaki aki ért hozzá leirhatná,hogy a fiú kutyának aki a második képen van miért áll a füle?Hiszen az amstaffnak nem razsafülének kellene,hogy legyen?Szerintem német juhász keverék lehetséges?
2012. febr. 2. 10:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja,amúgy nem rokonok a két kutya teljesen más helyről van.
2012. febr. 2. 10:55
 7/11 A kérdező kommentje:
8-42es a szukával én sokat foglalkozom járok vele súlyt húzni,futni a vezényszavakat ismeri,parancsra támad egy másik erdélyi kopó kutyával él együtt nagyon jól meg vannak,habár idegen kutyákkal nem a legjobban jön ki.A fiú amint irtam az egyik barátomé egy kicsit elhanyagolja,kár.Amúgy köszi a válaszokat.
2012. febr. 2. 11:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Kan, és nem fajtatiszta.
2012. febr. 2. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
A kannak eléggé lapát fülei vannak, nem fajtatiszta. De nem hiszem, hogy német juhász lenne benne, akkor hosszabb lenne a szőre, nem hiszem, hogy nem örökölte volna.
2012. febr. 2. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:

több pit bullt is láttam már ilyen felálló fülekkel... papíros kutyákat.

mivel a staffordoknak nagyon sokáig vágták a fülét nem volt szelekció tényező a fül állása, én el tudom képzelni, hogy egyszerűen csak így sikerült, idegen fajta besegítése nélkül.

de ettől függetlenül sem típusos kutya, egyik sem.

2012. febr. 2. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!