Baj, hogy gyerekesebbnek érzem magam?
Sziasztok!
Szerintetek miért lehet az, hogy sokkal gyerekesebbnek tartom magam mint az átlag korombeli srác? ( 19 vagyok )
Lelkileg még sokkal közelebb érzem magam a 13-16 éves gyerekekhez mint a felnőttekhez. Inkább beszélgetek velük, vagy hülyéskedek, mert számomra egy érettebb partner mint egy korombeli.
Szerintetek miért lehet ez, hogy nem tudom elfogadni azt, hogy már nem gyerek hanem felnőtt vagyok? És hogy nem velük hanem a korombeliekkel kéne beszélgetnem?
Én is hasonló voltam csak lányban. Elkerültem egyetemre, kapcsolatom lett meg munkát is bízott rám a család, szóval ezek egy kicsit érettebbé tettek.
Meg a tesóm nagyon utánoz, példát kell, hogy mutassak neki.
Én 30 barátnőm 32 a multkor vásároltunk és megszólalt a párom,hogy nem vagyunk gyerekesek? Chips,popcorn,csoki,üdítő,1 csomag gumicukor. Mindketten jót nevettünk magunkon.
60éves keresztszüleim is mondták,hogy néha tininek érzik magukat. Én szerintem jó dolog,ha vissza tud nyúlni a gyermeki énjéhez valaki,de komoly helyzetekben helyt tud állni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!