Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai fiúk többsége miért...

A mai fiúk többsége miért éretlen?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy a mai fiúk többsége miért ilyen éretlen és visszamaradott?

tapasztaltam énis már hogy a mai fiúk annyira éretlenek a korukhoz képest..és nem csak én mondom mint nő...hanem az idősebb korosztály (40től kb) is mondja ...

nekem van egy 28 éves barátom és nagyon meglepődtem amikor jobban ki ismertem hogy mennyire gyerekes...én azt hittem ilyen korba már éretten gondolkodik az ember és tervez .

és a mai többi fiúra is jellemző ez (többségre) hogy még 30-35 évesen is éretlen nem érdekli semmi nem csinál semmit csak a számítógép, a játék, a kocsi, a spanok...amikor ilyenkor már rég tervezni kellene ...

én a párom sem értem....inkább a játék a kocsi a fontos miknt hogy terveznénk...

tehát miért ilyen későn érőek a fiúk többsége? ( tisztelet a kivételnek ..., kinek nem inge...) :) ♥

2018. jún. 1. 15:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
25%
Most azért mert a bikád gyerekes én is az lennék? Pedig van házam, kocsim, hitelem és egy gyerek akit alig várok minden nap végén.
2018. jún. 1. 19:08
 22/31 anonim ***** válasza:
55%

Hát én már voltam igy is úgyis...voltam szolga is egyébként.

Érdekes dolgot mondok el hogy teljesen igazad van! Nekem van két lány testvérem van ők mindenért kőkeményen megdolgoztak én meg szartam a sulira amióta tudom az eszem valamiért ragadnak rám a nők (ezt rohadtúl nem igy éltem meg soha) kocsim is van minden van amiért azért dolgoztam de nagyon sokat segitettek a szüleim is de ez az érdekes...25 éves koromban tehát most kattant valami a fejemben ami nagyon rossz érzés...most például itt ez a lány akiről beszéltem (nem is szerettem igazán) DE AZT HITTEM tényleg szerencsétlen lányt szolgának használtam tudat alatt, valamikor ő engem de úgy őszintén szólva nem is tudom hogyan oldom ezt meg ezt a dolgot...mivel nem tudok becsülni semmit.

Azt a lányt szeretem akiről beszélünk, viszont nem tudom megbecsülni 1-2 napnál tovább....elképesztő sok dologban igaza volt utólag...ő ilyen elnyomott volt én meg a 3 gyerek közül az 1-ke.

A baj hogy én igy felnőttem (sok srác igyvan ezzel) középső vagy legkisebb mindegy és igazából irigyek rá az emberek, és támadják mert ő mindenkivel beszél hülyéskedik mindenkivel elvan(ilyen voltam) mindig is.

Aztán jött egy rosszindulatú csaj aki ezt nem birta elviselni és összetört egy kis szóval...ami mára már vicces de valami kórós önbizalom hiányom lett ebből...viszont érdekes módon akkor tudtam szeretni igaz folyamatosan kihasznált ezért a lány tehát vissza élt ezzel.

Én erre rájöttem és rohadtúl rosszúl esett, szerintem amúgy meg is csalt ez a lány...majd újra össze jöttem vele többször is próbáltuk de annyira buta voltam hogy nem vettem észre hogy igazából csak túl szépnek tart magához.

Utána mindenért bocsánatot kértem tőle mert elképesztő módon kihasználtam azért (annak ellenére, hogy ő is néha).

A bajom az, hogy valamiért az okos nőket nagyon szeretem igazából most meg túlnagy az önbizalmam és akkor pont van egy nagyon okos, szép csaj aki szintén elvan kényesztetve (de közben én még mindig az elsőt szeretem de csak addig amig meg nem kapom) ez a lány nagyon hasonlit rám....jó körülmények stb viszont én nem tudom mivan..

Az első csaj akit szeretek valamiért folyton azt hitte hogy megcsalom (majdnem de nem) a második akiről beszélek az a leszarok mindent...és most vele alakul valami tehát az a szar ebben hogy mintha nem tudnék megállni...vagy nem is akarok igazán.

Mert őszintén azt látom, hogy az ilyen pasik mint én összes csodálatot szeretet megkapják de nem erre van szükségük hanem igazából egy se**fej vagyok. Viszont amikor azt látom hogy itt ez a lány akit szeretek és egyik nap rám gondol másik nap rá az kiábránditó!

Őszintén a srácot sajnálom...mert tudom hogy szeretni fogja ezt a lányt de közben ő meg...ha tegyük fel össze jövök ezzel a nagyon szép csajjal féltékenységi rohamot kap...és akkor innentől kezdve már komolyan azt érzem hogy én vagyok valami nem is tudom de hogyan mondjam nem jó ez igy....

Ez nagyon rossz :/

szélsőséges eset vagyok, igazából gondoltam már 2 nőre is (nem azért mert egy nem készitene ki az ágyban :D vagy nem lenne elég, de nem tudok feltöltődni egy lány szeretetéből)...nem tudom próbáltam már hittel is istennel is, de a mindennapjaim elég furák igy...furcsa vagyok na nem értem.

Megállnék de nem igazán megy...kicsit félek is magamtól.

2018. jún. 1. 19:08
 23/31 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem egy online pszichológiai fórum.
2018. jún. 1. 19:22
 24/31 anonim ***** válasza:
Az, hogy a te pasid ilyen az a te bajod. Te választottad. Ha nem tetszik hagyd ott.
2018. jún. 2. 00:25
 25/31 anonim ***** válasza:
15%

Gyerekek...

Fogjuk már fel egyszer és mindenkorra hogy férfi és nö között van jónéhány hatalmas különbség.

Fejezéttek be a rinyálást miatta.

Fogadjátok el és tudjatok vele együttélni vagy legyetek homoszexuális hulladékok.

Ennyi.

Nem kell túlbonyolítani.

2018. jún. 2. 01:16
 26/31 anonim ***** válasza:

1. Mindenképpen kezdj el turkálni mások életében és döntéseiben, hiszen te boldog ember vagy, és a boldog emberek szokták ezt tenni!

2. Hüledezz, hogy egy olyan világban, ahol az életnek nincs objektív célja/értelme, van, aki nem akarja ugyan azt a fajta felelősséget vállalni amit te, állapítsd meg, hogy ezért sz*r ember, örülj a felfedezésednek, majd büszkén távozz!

2018. jún. 2. 14:40
 27/31 anonim ***** válasza:
40%

Egyetertek!valoban eretlenek!

Lassan azon gondolkodom,hogy egy 50koruli ferfival kell kezdenem... :)

35L

2018. jún. 3. 10:03
 28/31 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egyik se különb a másiknál.

Amúgy meg, ha még igaz is az állításod, neked azzal mi problémád adódik? Keress olyat, aki nem éretlen, és aki megfelel az elvárásaidnak. ;)

2018. jún. 13. 15:38
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez nem érettlenség.Csak nem akar megállapodni.Ami nem azt jeleti hogy elfog hagyni téged.
2018. jún. 13. 20:18
 30/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok véletlen elnyomtam..szóval igaza van a kérdezőnek a férfiak többsége nem akar megállapodni azonnal de ezt azt jelenti hogy késő érők.

Egy hobbihoz egy kocsihoz vagy motorhoz konzolhoz gamer géphez nem kis anyagi befektetésre van szükség amihezz sokat kell dolgozni.

2018. jún. 13. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!