Miért viselkednek így az Anotalkon a lányok többsége?
Tehát jól látható módon szinte még beszélgetni sincs kedvük hanem hamar lépnek tovább így esélyt sem adnak a kibontakozásnak sajnos.
És akkor azt gondolják hogy unalmas az oldal nem lehet beszélgetni senkivel sem de éppen az a helyzet hogy lehet beszélgetni de valamilyen érthetetlen okokból kifolyólag nekik egyszerűen nincs kedvük se türelmük rendesen beszélgetni akkor kérdem én egyáltalán miért járnak fel ha ennyire nem érdekli őket a másik ember ?
Talán lenne beszélgetés ha nem rohannának annyira.
Mit gondoltok erről ?
Előre is köszönöm szépen a véleményeteket!
Üzenetet is írhattok ha akartok!
Kort és nemet is kérek kérek szépen ha lehetséges!
21 éves fiú vagyok
Ez az anotalk nem valami társkereső, ugye?
Akkor beszélgess pasikkal...
Mert az AnoTalk on tobbnyire had ne mondjam , miert jarnak fel ...
Ha talalsz is normalisat, akkor vagy eltunik, vagy megadod neki az egyik oldalad (Insta stb.) es ha nem tetszel neki , akkor mar nem is ir tovabb, de van olyan is aki be nyogi h huu de ronda vgy
17/L
Én már nem használom az oldalt, de nőként a férfiakkal (inkább fiúkkal) is ugyanez volt a tapasztalatom. Mindig olyan érzésem volt, mintha meg lenne nyitva neki a youtube és mellette még házi feladatot írna, és közben úgy mellékesen odavetne nekem néha egy pár szót, ha már "beszélgetünk". Hiába próbáltam volna beszélgetni, aktív voltam, érdeklődtem, mindenre az volt a válasz, hogy:
"Igen"
"Nem"
"Értem"
":)"
Már ha egyáltalán eljutottunk a beszélgetésig és nem csak benyögte elsőre, köszönés helyett, hogy megnézem-e a farkát vagy küldök-e neki meztelen képet, esetleg érdekelt vagyok-e hármas szexben vele és a nőjével... Egy idő után elmegy az ember minden életkedve az ilyen passzív vagy perverz phaszkalapoktól.
Anotalkon fogyatékosok vannak, haverom is csak azért jár oda h lányoktól képet szerezzen és utána leszarja őket.
A lányokkal meg nem akarsz beszélgetni, hidd el. Olyan unalmas buta szarok, és semmit nem tudnak írni, csak azt várják hogy te írj.
Lányként beszélj lánnyal. Úgy találkoztam olyanokkal akik pisi-szexet akartak, és azonnal képeket küldtek..
Nem csak a lányok ilyenek. A fiúk is, bár náluk jobb próbálkozások vannak, mert ők küzdeni is próbálnak.
De lányként végigmész a fiúkon, olyan fogyatékosokat dob ki hogy hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!