Miért viselkednek így emberek?
Most is sírok,mint egy gyerek..eladóként dolgozok és az emberek annyi gonosz,rosszindulatú megjegyzést sutyorognak az emberre..
Az imént épp 2 aranyos leányka a k.ssebbségtől a kijáratnál azt beszélgették rólam,hogy de szíp..
Erre a válasz..gyönyörű...h d.gölj.n meg..
Nem térek észhez..úgy megvisel...miért kell így viselkedni..nem adok rá okot egyáltalán..miért érzik ettöl jól magukat ezek? Korábban is cirkuszolt ez a csaj velem..ok nélkül..és persze nem a szemembe...
A céges buszon félúton felordított a többi k.ssebbségi tagnak,hogy ez is a helyemre ült nemhogy inkább f..ba űté vóna..
A csaj velem egyidős.huszonéves..sosem reagáltam..de ez már sok..
Egy másik öreg.sszony is rámkiabált az ajtóból ,hogy kikaparja a szemem,mert nem jól kapott vissza...mindig eljátssza..újraszámolom és ugyanannyi jön ki...utána már nem ez a baj,hamem ,hogy ő kimondta,hogy Jézus én meg egy sátán kutya vagyok..elegem van már..hogy viselkedhetnek így az emberek?
Egyre inlább azt érzem nem tudom ezt csinálni..nagyon megvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!